contact bioo.ro
mobile cauta
meniu mobil
logo bioo
cos cumparaturi meniu sticky cos cumparaturi meniu sticky
cauta


Teste de ovulatie Profecund


Trimite link prin:    trimite prin sms SMS     trimite prin whatsapp WhatsApp

Teste de ovulatie Profecund

Brand: Hyllan Pharma


Pret: 13 Lei
Pret: 7.5 Lei (TVA inclus)


Verifica data livrare: apasa aici


Teste de ovulatie Profecund

3  teste 

Ovulatia reprezinta procesul care are ca rezultat eliberarea unuia sau mai multor oua de la nivelul ovarelor. In fiecare luna, intre 3 si 30 de oua se maturizeaza in interiorul unuia dintre ovarele dumneavoastra. Cel mai mare este impins la nivelul cavitatii pelviene si introdus in tubul uterin. Oul dumneavoastra are capacitatea sa supravietuiasca intre 12 si 24 de ore daca nu este fertilizat. Exista doar o posibilitate  in fiecare luna in timpul careia puteti concepe, de obicei, nu mai mult de aproximativ sase zile. Acest timp care duce la ovulatie este atunci cand sunteti fertila.

Testele de ovulatie Profecund va pot ajuta sa identificati aceasta fereasta fertila din cadrul unei luni, oferindu-va posibilitatea sa ramaneti insarcinata. 


Descrierea Testelor de ovulatie Profecund.

Modul de functionare al Testelor de ovulatie Profecund se bazeaza pe testarea urinei, determinand astfel cresterea hormonului luteinizant (LH). Acest tip de hormon are tendinta sa creasca cu o zi sau doua inainte de perioada dumneavoastra de ovulatie. In mod normal, cantitatea hormonului luteinizant este relativ redusa la nivelul urinei, insa cu 1 sau 2 zile inainte de ovulatie, aceasta cantitate poate creste de la 2 pana la 5 ori, ceea ce duce la declansarea ovulatiei. Ovulatia reprezinta cea mai fertilia perioada a dumneavoastra dintr-o luna, fiind momentul in care este cel mai probabil sa concepeti.

Testele de ovulatie Profecund au posibilitatea sa identifice concentratiile din urina ale hormonului lutenizat ce sunt egale sau mai mari de 20 mlU/ml (respectand standardele WHO si IS), prin ivirea unei benzi rosii la nivelul zonei de testare.

In situatia in care va intrebati de cat de precise sunt Testele de ovulatie Profecund, va mentionam faptul ca acuratetea lor a fost verificata prin compararea acestora cu Testul vizual calitativ, iar concluzia a fost ca Testele de ovulatie Profecund poseda o compatibilitate de 100%. 

Efectuand studii de reactivare incrucisata cu ajutorul unor alte tipuri de hormoni pe care ii regasim in mod normal in urina (HCG, hFSH, hTSH), s-a putut determina specificitatea Testelor de ovulatie Profecund. 


Modul de utilizare al Testelor de ovulatie Profecund.

Pentru a va testa nivelul hormonului luteinizant cu ajutorul Testelor de ovulatie Profecund, puteti colecta urina intr-un recipient si apoi sa introduceti capatul testului, incat acesta sa absoarba cantitatea de urina necesara. Mai aveti posibilitatea sa urinati direct pe batul testului intr-o cantitate suficienta. Zonele colorate vor aparea pe ecranul cu care sunt prevazute Testele de ovulatie Profecund, indicandu-va in acest mod daca are loc sau nu cresterea hormonului. 

In cazul unui rezultat pozitiv, va aparea o linie de culoare rosie la nivelul benzii de testare a membranei. Intensitatea culorii in cazul liniei de testare poate sa fie similara sau mai intensa comparativ cu culoarea liniei de control. In cazul in care rezultatul este unul negativ, linia de testare va avea o intensitate a culorii mai redusa fata de cea a liniei de control. 

Atentie! Rezultatul Testelor de ovulatie Profecund pot sa indice un rezultat eronat, in situatia in care dumneavoastra urmati un tratament medicamentos care are in compozitia sa hormonul luteinizant sau ganodotripina corionica umana (HCG). De asemenea, trebuie sa aveti in vedere faptul ca, in situatia administrarii unui tratament care sa va intarzie ciclul, data de incepere a testului va suferi modificari.
Spune-ti parerea despre Teste de ovulatie Profecund, adauga comentariu, contribuie la forum cu opinia ta


Nume (ex. Maria P. sau Pseudonim):


Mesaj (minim 20 de caractere):
Telefon (nu va fi publicat):


Mail (nu va fi publicat):


Nota (acorda o nota produsului):
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles