contact bioo.ro
mobile cauta
meniu mobil
logo bioo
cos cumparaturi meniu sticky cos cumparaturi meniu sticky
cauta


Aparat de masaj anticelulita si antirid Beauty Aspect


Trimite link prin:    trimite prin sms SMS     trimite prin whatsapp WhatsApp

Aparat de masaj anticelulita si antirid Beauty Aspect

Brand: Lanaform

Cod produs: LA110221


Pret: 1341 Lei (TVA inclus)


Verifica data livrare: apasa aici


Aparatul de masaj anticelulita si antirid Beauty Aspect este un produs conceput de Lanaform pentru a combate celulita si ridurile. Eficienta acestui aparat se datoreaza functiilor de palpare, aspirare si roll, iar beneficiile pe care le puteti obtine in urma utilizarii sale constau in revitalizarea si tonifierea trupului si a fetei, alaturi de indepartarea celulitei si reintinerirea pielii.

De asemenea, aparatul de masaj anticelulita si antirid Beauty Aspect dispune de functiile "roll" si "lift", prin care actioneaza atat pentru stimularea pielii la suprafata, cat si in profunzime. Astfel, aparatul dispune de 3 accesorii de "lift" si 4 accesorii de "roll". Conform unui studiu realizat in laborator pentru o perioada de 30 de zile, este posibila pierderea a maxim 1.4 centimetri din jurul coapselor, 2.5 centimetri din jurul taliei si 3.5 centimetri in jurul soldurilor.

Conform studiului realizat, s-au inregistrat bune rezultate cu privire la pierderea celulitei la 70% dintre femei, iar 76,7% au prezentat rezultate bune in ceea ce priveste inlaturarea ridurilor si tonifierea pielii. De asemenea, conform unui studiu realizat in laborator pentru o perioada de 28 de zile, 80% dintre femei afirma ca Beauty Aspect permite obtinerea unor bune rezultate inca de la primele utilizari, 96.7% dintre femei sunt de parere ca Beauty Aspect le reda stralucirea pielii, 83.4% sunt de parere ca dupa folosirea aparatului pielea si-a recapatat stralucirea, iar 60% cred ca s-au redus liniile fine de pe piata.

Potrivit aceluiasi studiu,  73.3% dintre femeile care au utilizat aparatul de masaj anticelulita si antirid Beauty Aspect au simtit ca pielea de pe fata, decolteu si gat este intinerita, 83.4% sunt de parere ca pielea de pe gat, decolteu si fata este mai fina, 86.7% sustin ca este un aparat perfect daca este combinat cu o crema, iar 76.7% dintre femei se simt, dupa folosirea acestui aparat, ca si cum ar fi urmat tratamentele de infrumusetare ale unui salon specializat in fiecare zi.

Date tehnice:

Voltaj - DC 24V
Putere - 60W
Intensitate - 2.5 mA
Spune-ti parerea despre Aparat de masaj anticelulita si antirid Beauty Aspect, adauga comentariu, contribuie la forum cu opinia ta
Nota (acorda o nota produsului):
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles