contact bioo.ro
mobile cauta
meniu mobil
logo bioo
cos cumparaturi meniu sticky cos cumparaturi meniu sticky
cauta


Aparat pentru tratarea alergiilor


Trimite link prin:    trimite prin sms SMS     trimite prin whatsapp WhatsApp

Aparat pentru tratarea alergiilor

Brand: Lanaform

Cod produs: LA120201Aparat pentru tratarea alergiilor nu mai face parte din oferta noastra.


Aparatul pentru tratarea alergiilor Allergolux este conceput pentru a veni in sprijinul persoanelor care se confrunta cu alergii respiratorii. Acesta reprezinta un tratament natural impotriva guturaiului si a alergiilor care sunt cauzate de par de animale, praf, polen sau acarieni, fiind un aparat compact si extrem de usor de utilizat. Functionand pe baza de fototerapie, favorizeaza prevenirea si ameliorarea alergiilor respiratorii, insa fara sa prezinta contraindicatii sau sa va supuna vreunui risc in combinatie cu corticosteroizi sau antihistaminice.

Testele medicale efectuate au aratat ca acest aparat amelioreaza simptomele alergice, iar in unele situatii simptomele au disparut in totalitate. O mare parte a pacientilor a prezentat imbunatatirea starii generale dupa 2 saptamani de la utilizare. De asemenea, lumina rosie care este utilizata pentru fototerapie este lipsita de efecte negative asupra muscoasei nazale, motiv pentru care Allergolux se poate utiliza si pentru perioade indelungate de timp, fara deterioarea mucoasei nazale.

Sesiunile efectuate cu aparatul pentru tratarea alergiilor sunt scurte, de 4 minute si 30 secunde, se pot efectua oriunde doriti, iar aparatul dispune de 2 moduri de operare, respectiv continuu si puls. De asemenea, exista 3 intensitati, precum joasa, medie si inalta, iar pentru inceput se poate utiliza de trei ori pe zi. Odata cu ameliorarea simptomelor, se poate reduce numarul sesiunilor la 2 pe zi.

La aparatul pentru tratarea alergiilor se ofera o garantie de 2 ani, daca daunele existente nu sunt cauzate de o utilizare incorecta si necorespunzatoare.

Date tehnice:

Frecventa - cel mult 3 sesiuni pe zi
Emisie de lumina - 660nm lumina rosie
Intensitate joasa - 2 mw/dioda
Intensitate medie - 4 mw/dioda
Intensitate inalta - 5mw/dioda
Pentru functionare sunt necesare 4 aaa lr03 baterii alcaline.
Spune-ti parerea despre Aparat pentru tratarea alergiilor , adauga comentariu, contribuie la forum cu opinia ta
Nota (acorda o nota produsului):
Lanaform
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles