contact bioo.ro
mobile cauta
meniu mobil
logo bioo
cos cumparaturi meniu sticky cos cumparaturi meniu sticky
cauta


Storcator electric prin presare la rece culoare alb


Trimite link prin:    trimite prin sms SMS     trimite prin whatsapp WhatsApp

Storcator electric prin presare la rece culoare alb

Brand: Lexen USA

Cantitate neta: 7500 g

Adauga in cos
1594.21 Lei
Pret: 1594.21 Lei (TVA inclus)
  1594.21 Lei
(TVA inclus)
cos cumparaturi Adauga in cos



Storcatorul electric prin presare la rece culoare alb este potrivit pentru a stoarce iarba de grau, ierburi si frunze, fiind cel mai economic storcator din clasa sa. Va puteti bucura de un suc proaspat si bogat in nutrienti, obtinut prin presarea la rece, motiv pentru care se pastreaza enzimele si nutrientii.
Spre deosebire de storcatoarele centrifugale, care distrug nutrientii prin temperaturile ridicate ce se creeaza, acesta este eficient in pastrarea nutrientilor plantelor pe care le stoarceti, pentru a furniza organismului nutrientii benefici.
De asemenea, Storcatorul electric prin presare la rece culoare alb este potrivit pentru a stoarce iarba de grau, spelta, ovaz si orz, avand un dispozitiv special pentru a stoarce iarba de grau, cat si pentru a stoarce aproape orice fruncte si legume doriti. In acelasi timp se poate utiliza pentru a prepara inghetata din fructe congelate, pentru a face lapte din soia sau pentru a face paste fainoase.
Cu ajutorul acestui storcator se poate prepara hrana pentru bebelusi, iar curatarea sa este cu 50% mai usoara decat la alte storcatoare.
Este indicat ca atunci cand stoarceti fructe ce nu contin fibra, precum mere moi, prune, struguri sau pere, sa le amestecati cu fructe care contin fibra sau cu legume precum telina, morcovi sau sfecla.




Spune-ti parerea despre Storcator electric prin presare la rece culoare alb, adauga comentariu, contribuie la forum cu opinia ta


Nume (ex. Maria P. sau Pseudonim):


Mesaj (minim 20 de caractere):
Telefon (nu va fi publicat):


Mail (nu va fi publicat):


Nota (acorda o nota produsului):




Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles