contact bioo.ro
mobile cauta
meniu mobil
logo bioo
cos cumparaturi meniu sticky cos cumparaturi meniu sticky
cauta
produs eco produs bio


Suc de Struguri cu catina Bio


Trimite link prin:    trimite prin sms SMS     trimite prin whatsapp WhatsApp

Suc de Struguri cu catina Bio

Brand: Natural Health

Cantitate neta: 200 ml

Adauga in cos
8.35 Lei
Pret: 8.35 Lei (TVA inclus)
  8.35 Lei
(TVA inclus)
cos cumparaturi Adauga in cos

Sucul de Struguri cu catina Bio este obtinut din pulpa de struguri ecologici si suc de pulpa de catina ecologica, fiind un produs lipsit de conservanti si aditivi alimentari.
Fiind un produs pasteurizat, Sucul de Struguri cu catina Bio contine suc din pulpa de struguri ecologica in proportie de 80% si suc de pulpa de catina ecologica in proportie de 20%.
Se administreaza pentru cresterea imunitatii organismului si este indicat sa se consume zilnic, intr-o cantitate de minim 100 mililitri. De asemenea, este indicat impotriva anemiei, asteniei, starilor febrile, tulburari ale hipertensiunii, cat si impotriva tulburarilor digestive. O suta de mililitri de suc de struguri cu catina Bio contine 0.56 proteine, 0.98 lipide, 18 grame de glucide si 18 grame de zaharuri simple.


Compozitie Suc de Struguri cu catina Bio


Suc din pulpa de struguri Suc de Struguri cu catina Bio contine Suc din pulpa de struguri cu urmatoarele beneficii pentru organism:
Sucul din pulpa de struguri este indicat pentru remineralizarea si dezintoxicarea organismului, cat si pentru a ameliora artrita, guta, hipertensiunea arteriala, congestiile hepatice sau enterita.... detalii Suc din pulpa de struguri

Suc din pulpa de catina Suc de Struguri cu catina Bio contine Suc din pulpa de catina cu urmatoarele beneficii pentru organism:
Sucul din pulpa de catina este un eficient antioxidant, ce contine de doua ori mai multa vitamina C decat macesul si de 10 ori mai mult decat citricele, insa alaturi de acestea contine vitaminele... detalii Suc din pulpa de catina
Spune-ti parerea despre Suc de Struguri cu catina Bio , adauga comentariu, contribuie la forum cu opinia ta
Nota (acorda o nota produsului):
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles