contact bioo.ro
mobile cauta
meniu mobil
logo bioo
cos cumparaturi meniu sticky cos cumparaturi meniu sticky
cauta


Benzi Testare PH 80 bucati


Trimite link prin:    trimite prin sms SMS     trimite prin whatsapp WhatsApp

Benzi Testare PH 80 bucati

Brand: Obio

Cantitate neta: 20 g

Adauga in cos
86.18 Lei
Pret: 86.18 Lei (TVA inclus)
  86.18 Lei
(TVA inclus)
cos cumparaturi Adauga in cosBenzile Testare PH 80 buc. sunt utilizate de doctorii americani, datorita fiabilitatii de care dispun si masoara pH-ul intre 4.5 si 9, fiind mult mai usor de utilizat decat hartia clasica de turnesol.
Cu ajutorul acestui produs marca Obio se poate testa pH-ul urinei si al salivei in doar 15 secunde. Se utilizeaza prin testarea primei si celei de-a doua urine dupa ce va treziti si se face media celor doua testari. Pentru a se efectua testarea se scufunda o banda de testare scurt in urina, fara sa se lase sa se inmoaie, iar apoi se scutura banda de surplusul de urina si se asteapta 15 secunde.
Apoi se compara culoarea rezultata cu scara de pH de pe spatele cutiei si se citeste valoarea pH-ului ce corespunde culorii benzii utilizate. Daa se doreste testarea salivei, nu se consuma nimic cu 2 ore inainte de a se face testul, iar apoi se scuipa saliva intr-o lingurita si se scufunda banda de testare in saliva. Se asteapta 15 secunde si se compara culoarea rezultata cu scara de testare aflate pe spatele cutiei. Astfel se poate citi valoarea pH-ului rezultata.
Daca obtineti un rezultat al pH-ului in jur de 7.00, atunci organismul dumneavoastra este echilibrat, insa daca rezultatul este in jur de 6.5 atunci este pH-ul este acid, iar 6.0 este foarte acid.
Este bine sa se testeze saliva si urina zilnic pentru o monotorizare corecta a rezultatelor. O cutie de benzi testare se poate folosi pentru 80 de testari.
Spune-ti parerea despre Benzi Testare PH 80 bucati, adauga comentariu, contribuie la forum cu opinia ta
Nota (acorda o nota produsului):
Obio
TRANSPORT GRATUIT
la orice comanda Bio Holistic de minim 250 lei
Cele mai vandute produse
Obio
Alte produse din depozitul Bio Holistic
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles