contact bioo.ro
mobile cauta
meniu mobil
logo bioo
cos cumparaturi meniu sticky cos cumparaturi meniu sticky
cauta
produs bio


Pudra Proteica din mazare galbena Bio


Trimite link prin:    trimite prin sms SMS     trimite prin whatsapp WhatsApp

Pudra Proteica din mazare galbena Bio

Brand: Obio

Cantitate neta: 250 g

Adauga in cos
28.48 Lei
Pret: 28.48 Lei (TVA inclus)
  28.48 Lei
(TVA inclus)
cos cumparaturi Adauga in cos

 Pudra Proteica din mazare galbena Bio reprezinta o modalitate sanatoasa si avantajoasa de a beneficia de proteine, pentru a inlocui proteinele animale. Aceasta pudra reprezinta o alternativa mult mai accesibila fata de proteina de canepa, datorita costului mai redus, cu toate ca aceasta dispune de o calitate deosebit de asemanatoare.
De asemenea, pudra proteica din mazare galbena se asimileaza usor de catre organismul uman si este non-alergica. In acelasi timp, aceasta contine aminoacizi importanti pentru functionarea organismului, precum lizina, arginina sau glutamina.
Nu in ultimul rand, poate fi utilizata de catre sportivi sau de catre copii incepand cu varsta de 4 ani.
Se administreaza 2-4 linguri pe zi si se poate amesteca cu baturi reci. Intr-o suta de grame de pudra se afla 24 grame de proteina, 360 Kcal si 68 grame de carbohidrati.


Compozitie Pudra Proteica din mazare galbena Bio


Proteina din mazare Pudra Proteica din mazare galbena Bio contine Proteina din mazare cu urmatoarele beneficii pentru organism:
Proteina din mazare este recomandata pentru refacerea tesutului muscular afectat de antrenamente si pentru a furniza organismului aminoacizi esentiali, precum lizina, valina, arginina si... detalii Proteina din mazare




Spune-ti parerea despre Pudra Proteica din mazare galbena Bio , adauga comentariu, contribuie la forum cu opinia ta


Nume (ex. Maria P. sau Pseudonim):


Mesaj (minim 20 de caractere):
Telefon (nu va fi publicat):


Mail (nu va fi publicat):


Nota (acorda o nota produsului):




Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles