contact bioo.ro
mobile cauta
meniu mobil
logo bioo
cos cumparaturi meniu sticky cos cumparaturi meniu sticky
cauta
produs eco produs bio


Pulbere de orz verde Raw Bio


Trimite link prin:    trimite prin sms SMS     trimite prin whatsapp WhatsApp

Pulbere de orz verde Raw Bio

Brand: Obio

Cantitate neta: 125 g


Pulbere de orz verde Raw Bio nu mai face parte din oferta noastra.

Produsul contine urmatoarele ingrediente active:


Pulberea de orz verde Raw Bio este o pulbere organica, obtinuta din agricultura ecologica, prin deshidratarea frunzelor tinere ale orzului. Cu toate ca se aseamana cu iarba de grau verde, exista diferente intre acestea.
Astfel, iarba de orz contine nutrienti importanti in cantitate mare atunci cand este tanara, ceea ce favorizeaza asimilarea usoara a nutrientilor in organism. Printre beneficiile oferite de iarba de orz se afla efectul alcalinizat, ce aduce nivelul pH-ului intern catre valoarea de 7.35, aceasta fiind singura pulbere verde care furnizeaza organismului toti nutrientii necesari organismului uman de la nastere pana in prezent.
Ca dovada a eficientei acestei pulbere in sustinerea sanatatii organismului, dr. Lorraine Day a urmat un tratament cu pulbere de orz verde pentru a ameliora cancerul de san, iar starea sa de sanatate s-a imbunatatit in totalitate, motiv pentru care s-a vindecat.
In compozitia pulberei de orz verde se afla nutrienti precum acid folic, enzime, super oxid dismutaza, acid pantothenic, carotenoide, beta caroten intr-o concentratie de 6 ori mai mare decat in spanac, antioxidanti, aminoacizi esentiali si non-esential, flavonoide, vitaminele B1, B2, B6 si B12, alaturi de vitamina C, fosfor, sodiu organic, magneziu si mangan.
De asemenea, aceasta pulbere aduce numeroase beneficii organismului si datorita continutului bogat de clorofila.


Compozitie Pulbere de orz verde Raw Bio


Pulbere din orz verde Pulbere de orz verde Raw Bio contine Pulbere din orz verde cu urmatoarele beneficii pentru organism:
Pulberea din orz verde este o sursa bogata de nutrienti benefici organismului si este recomandata pentru a stimula imunitatea si pentru a creste rezistenta acestuia in fata aparitiei bolilor.... detalii Pulbere din orz verde
Spune-ti parerea despre Pulbere de orz verde Raw Bio, adauga comentariu, contribuie la forum cu opinia ta
Nota (acorda o nota produsului):
Obio
TRANSPORT GRATUIT
la orice comanda Bio Holistic de minim 250 lei
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles