contact bioo.ro
mobile cauta
meniu mobil
logo bioo
cos cumparaturi meniu sticky cos cumparaturi meniu sticky
cauta


Lyprinol Pachet 3 buc


Trimite link prin:    trimite prin sms SMS     trimite prin whatsapp WhatsApp

Lyprinol Pachet 3 buc

- 22%
promotie Lyprinol Pachet 3 buc

Brand: Pharmalink

Cantitate neta: 180 capsule

Reducere 22%   
Adauga in cos
495 Lei 385 Lei
TRANSPORT GRATUIT
Pret: 495 Lei
Pret: 385 Lei (TVA inclus)
TRANSPORT GRATUIT
495 Lei   385 Lei
(TVA inclus)
22% Reducere
TRANSPORT GRATUIT
cos cumparaturi Adauga in cos


Lyprinol
Pret Lyprinol
165 Lei   132 Lei
- 20%
promotie 0
cumpara Lyprinol
Lyprinol  Pachet 2 bucati
Pret Lyprinol Pachet 2 bucati
330 Lei   264 Lei
- 20%
promotie 0
cumpara Lyprinol  Pachet 2 bucati
Lyprinol 180 capsule
Pret Lyprinol 180 capsule
410 Lei   330 Lei
- 20%
promotie 0
cumpara Lyprinol 180 capsule

Pachete care contin Lyprinol

Lyprinol Pachet 3 buc
Lyprinol
1 x Lyprinol
+
1 x Rematogreen
- 27%
promotie 0

270 Lei    198 Lei   
comanda
ingredient Boabe de Ienupar ingredient Ulei esential de lavanda ingredient Lemn dulce ingredient Vitamina E ingredient Steroli de origine vegetala ingredient Ulei de ricin ingredient Camfor ingredient Scoica verde
Lyprinol Pachet 3 buc
Lyprinol
1 x Lyprinol
+
1 x CH Alpha Plus
- 18%
promotie 0

315 Lei    257 Lei   
comanda
ingredient Vitamina C ingredient Apa purificata ingredient Seleniu ingredient Vitamina E ingredient Colagen ingredient Steroli de origine vegetala ingredient Acid citric ingredient Scoica verde ingredient Fructoza FOS

Lyprinolul este un antiinflamator natural pentru ameliorarea durerii de la artrita și o serie de alte afecțiuni inflamatorii

Lyprinol este un extract lipidic marin stabilizat, care cuprinde o combinație rară de grupări lipidice și acizi grași polinesaturați omega-3 unic, care a fost demonstrată prin cercetare clinică ca fiind un antiinflamator natural foarte puternic. Studiile independente au arătat că nu există nicio îndoială că Lyprinol poate oferi un mijloc puternic de control și reducere a daunelor cauzate de excesele răspunsurilor inflamatorii ale organismului și oferă o ameliorare a durerii naturale pentru o serie de afecțiuni inflamatorii.

Ce este Lyprinol?

Un extract natural lipidic marin stabilizat, care cuprinde o combinație rară de grupuri lipidice și acizi grași polinesaturați unici Omega-3 cunoscuți sub numele de PCSO-524 ™. Lyprinol a fost demonstrat prin cercetare clinică pentru a fi un anti-inflamator extrem de puternic.

Studiile independente au arătat că Lyprinol este:
  • De 100 de ori mai puternic decât EPA Max
  • De 125 de ori mai puternică decât pulberea inițială liofilizată originală uscată
  • De 175 ori mai puternic decât uleiul de primrose de seară
Gruparea unică a acizilor grași din Lyprinol a evoluat ca cel mai puternic grup de lipide omega-3 în blocarea căii metabolice 5-lipoxigenase responsabile pentru inflamația în organism.

Prospect Lyprinol?

Luați inițial 2-4 capsule pe zi. 1-2 dimineata si 1-2 pe timp de noapte cu mese timp de aproximativ 3-6 saptamani dupa care consumul poate fi redus la 1-2 capsule pe zi pentru ingrijirea articulatiilor. Vă recomandăm ca acest produs să fie luat timp de cel puțin 8-12 săptămâni. Nu depășiți doza zilnică recomandată.

Nivelul zilnic necesar pentru obținerea efectului maxim poate varia pentru fiecare persoană. Corpul tau necesita mai putin pentru a obtine efectul maxim, disconfortul initial poate sa apara daca doza personala este prea mare. În acest caz, reduceți la 1-2 capsule pe zi.

COPII: 3 - 12 ani. 3 capsule zilnic timp de 3 săptămâni și 1 sau 2 după aceea cu mese.

Se recomandă ca femeile gravide și copiii cu vârsta sub 1 an să utilizeze numai lyprinol după consultarea unui medic sau a unui medic specialist în domeniul sănătății.
Capsulele trebuie consumate cu sau după mese cu apă.

Ingrediente principale din Lyprinol per capsulă de 260 mg:

  • Ulei de măsline natural mono-nesaturat - 100 mg
  • Lyprinol GLM pat.lipids (acid eicosatetraenoic) - 50 mg
  • Vitamina E (D-alfa-Tocepherol) ca antioxidant - 0,225 mg
Capsule: gelatină; Sorbitol sirop; Glicerină.

Compozitie Lyprinol

Lyprinol este un amestec de cinci clase principale de lipide, incluzând esteri de sterol, triglicerid, acizi grași liberi, steroli și lipide polar. Există aproximativ 8-10 steroli marini diferiți în esteri de sterol și fracțiuni de steroli. De asemenea, conține mai mult de 30 de acizi grași esențiali diferiți, care sunt amestecuri de saturați, mononesaturați și polinesaturați.

Lyprinol este o sursă de acizi grași polinesaturați omega-3 cu catenă lungă care sunt esențiali pentru sănătatea oamenilor. Cele două principale PUFA-uri Omega-3 prezente în Lyprinol sunt acid eicosapentaenoic (20 atomi de carbon și 5 legături duble, prescurtat = 20: 5 omega-3) (EPA) și acid docosahexaenoic (DHA) 22: 6 omega-3 .

De asemenea, conține și alte substanțe grase care aparțin familiei de omega-3 PUFA. Aceste acizi grași au toate cele patru legături duble și au lungimi de carbon de 18, 19 și, respectiv, 20 atomi de carbon, deci sunt descrise ca 18: 4 omega-3 (18: 4n-3), 19: 4 Omega-3 și 20: 4 omega-3 (ETA).

Studii clinice despre Lyprinol

Acest produs marin unic a fost expus revizuirii critice de către numeroase instituții de cercetare din întreaga lume și sa dovedit a avea activitate semnificativă antiinflamatorie in vitro pentru inhibarea sintezei leucotrienelor și in vivo prin reducerea semnificativă a severității poliartritei induse de adjuvant în modelele de șobolan. Au fost publicate diverse publicații care confirmă aceste rezultate, toate fiind disponibile la cerere. Leucotrienele se formează în organism prin calea lipoxigenazei și sunt responsabile pentru inițierea și extinderea procesului inflamator. Lucrarea efectuată în Spitalul Queen Elizabeth și la Universitatea din Adelaide din Australia și la Universitatea Charite din Berlin, Germania, a demonstrat în mod clar că lipidul marin stabilizat Lyprinol este un modulator puternic al căii 5-lipoxigenazei, Reduce efectele dăunătoare ale inflamației persistente pe care o poate întâlni în diverse reacții alergice, inclusiv artrita și alte tulburări inflamatorii, inclusiv inflamația căilor respiratorii ale căilor respiratorii. Având în vedere că multe dintre medicamentele antiinflamatorii utilizate în prezent, în special medicamentele antiinflamatoare nesteroidiene (AINS), funcționează prin calea ciclo-oxigenazică, cercetările și eforturile internaționale recente au apărut în dezvoltarea modulatorilor celui de- Calea, calea lipoxygenazei.

Nu există nicio îndoială că Lyprinol poate oferi un mijloc puternic de control și inhibare a daunelor cauzate de excesele răspunsurilor inflamatorii ale organismului. Studiile efectuate la Universitatea Queensland din Australia au testat proprietățile anti-artritice ale Lyprinol. Folosind modelul standard pentru evaluarea potenței medicamentelor anti-artritice, Lyprinol a fost măsurat față de capacitatea sa de a reduce umflarea care apare în poliartrita indusă de adjuvant la șobolani. Publicat în Jurnalul "Inflammopharmacology". Rezultatele au fost dramatice, cu Lyprinol umflarea articulațiilor reduse cu 93% comparativ cu martorii netratați. În urma acestor descoperiri remarcabile, cercetătorii de la Universitatea din Queensland au propus să compare Lyprinol cu două medicamente anti-artritice utilizate pe scară largă. Când se administrează oral, la aceeași doză (5 mg / kg corp / zi), Lyprinol a depășit cu 2:1 substanțele acestea. Acesta a fost un rezultat uluitor de succes pentru Lyprinol. Mai recent, un studiu clinic dublu orb realizat la Universitatea Poly Tech din Hong Kong a arătat că pacienții care au luat Lyprinol au avut o îmbunătățire mai mare a percepției durerii, măsurată prin VAS, și evaluarea globală a artritelor la pacienții care au luat Lyprinol când Comparativ cu controalele din săptămâna 4 după ajustarea pentru modificarea cantității de paracetamol utilizată între vizitele de studiu. Pacienții care au luat Lyprinol, dar nu și placebo, au avut, de asemenea, scoruri îmbunătățite în domeniul funcției fizice CAIMS2-SF și al stării psihologice din săptămâna 4 *. Rezultatele din această lucrare au fost publicate în jurnalul "PROGRESS IN NUTRITION VOL. 6, N. 1, 17-31, 2004 "

Lyprinol a fost, de asemenea, testat pentru utilizarea în tratamentul astmului bronșic ușor până la moderat ca tratament adjuvant. Într-un studiu realizat la Universitatea de Medicină Pavlov din St Petersburg, Rusia, sa înregistrat o scădere semnificativă a sângerării în timpul zilei, a concentrației de H2O2 expirat și a creșterii PEF dimineața în grupul de extracție lipidic comparativ cu grupul placebo. Rezultatele acestui studiu clinic au fost publicate în "The European Respiratory Journal 2002; 20: 596-600 '.


Eticheta / Prospect Lyprinol Pachet 3 buc
Lyprinol Pachet 3 buc prospect


Spune-ti parerea despre Lyprinol Pachet 3 buc, adauga comentariu, contribuie la forum cu opinia ta


Nume (ex. Maria P. sau Pseudonim):


Mesaj (minim 20 de caractere):
Telefon (nu va fi publicat):


Mail (nu va fi publicat):


Nota (acorda o nota produsului):
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles