Ciocolata cu goji portocale si caju raw bio produsa de Rocao este un deliciu raw, bio, vegan. Ingredientele din care este facuta delicioasa ciocolata cu goji portocale si caju raw bio sunt: cacao, sirop de agave, unt de cacao, caju(10%), goji (5%), vanilie de burbon, ulei de portocale. Toate ingredientele sunt raw, produsul nu contine gluten si este certificat ecologic.
Ingredientele bine alese, fac ciocolata cu goji portocale si caju raw bio sa fie delicioasa dar si sanatoasa deoarece au o multime de beneficii asupra organismului nostru.
Fructele de goji, un important aport de antioxidanti in organismul nostru. Carotenoidele protejeaza organismul de stresul oxidativ, combate oboseala si creste capacitatea de protectie al organismului impotriva agentilor nocivi. Fructele de goji au si un continut bogat de vitamina A, foarte benefica pielii. Sunt o sursa bogata de fibre, care ajuta in procesele de detoxifiere, contin putine calorii ceea ce le face sa fie un bun aliat in curele de slabire. Datorita antioxidantilor ajuta la impiedicarea imbatranirii premature a pielii, hraneste in profunzime tenul si curata porii.
Caju au proprietati nutritive valoroase si sunt bogate in elemente esentiale precum cupru, mangan, triptofan, magneziu si fosfor. Au un continut de grasimi mai scazut decat majoritatea fructelor oleaginoase dar grasimile continute de goji sunt si extraordinar de sanatoase.
Ciocolata cu goji portocale si caju raw bio, este un desert care poate fi consumat si de persoanele care au ales un stil de viata raw, vegan, produsul nu este procesat termic iar ingredientele sunt din agricultura ecologica.