0
cos cumparaturi meniu sticky
meniu mobil

Cauta
contact rapid


Graviola cu Momordica


Trimite link prin:    SMS     WhatsApp

Graviola cu Momordica

Brand: Royal Nutrition

Cantitate neta: 470 capsule

Pret: 170 Lei
(TVA inclus)


Sucul Graviola cu Momordica este un produs ce contribuie benefic in sustinerea sanatatii sistemului nostru imunitar si contribuie la ameliorarea unor diverse afectiuni.

1. Prezentare supliment alimentar Graviola cu Momordica.

Graviola cu Momordica este un produs 100% natural, datorita ingredientelor ce intra in compozitia acestuia, dand chiar numele produsului.

Acesta se prezinta sub forma unui sirop/suc ce se recomanda a fi administrat zilnic intr-o cantitate de 30 ml pentru o perioada de minim 6 luni. Se administreaza constant timp de o saptamana, urmand sa faceti pauza pentru urmatoarea saptamana.

2. Beneficiile obtinute in urma administratii suplimentului Graviola cu Momordica.

In urma compozitiei sale naturale in care se regasesc ingrediente benefice, acest supliment alimentar prezinta urmatoarele actiuni asupra organismului nostru:

- Contribuie in lupta contra afectiunilor cancerigene, datorita compozitiei sale de nutrienti ce prezinta o actiune sinergica in ceea ce priveste ameliorarea unor astfel de afectiuni si incetineste dezvoltarea celulelor canceroase;
- Este un adjuvant in combaterea satrilor anemice;
- Graviola cu Momordica este un bun adjuvant in optimizarea nivelului de colesterol din sange;
- Prezinta proprietati antidepresive, antibacteriene, antiparazitara, antioxidante.

3. Ingredientele din compozitia produsului Graviola cu Momordica.

In compozitia suplimentului Graviola cu Momordica, se regasesc ingredientele care dau numele acestuia, si anume:

- Momordica face parte din categoria fructelor ce este recomadat datorita beneficiilor sale asupra sanatatii oculare. Acesta este o sursa bogata de antioxidanti, vitamine, enzime, carbohidrati sanatosi, minerale si substante active ce contribuie benefic la sanatatea organismului. Printre beneficiile pe care Momordica le are, enumeram: este un adjuvant in lupta contra afectiunilor canceroase, ajuta in cazurile de anemie, este benefic in combaterea depresiei, ajuta la optimizarea nivelului de colesterol si este recomandat pentru ameliorarea afectiunilor cardiovasculare.

- Graviola este o planta ce ofera proprietati anticancerigene, antidepresive, astringente, sedative, vasodilatatoare, antimicrobiene, antiparazitic, antibacteriene, antitumorale, etc.

De asemenea, Graviola, contribuie la calmarea durerilor, lupta impotriva afectiunilor canceroase, confera energie organismului, previne aparitia osteoporozei,, este un bun adjuvant in procesul digestiv si ajuta impotriva constipatiei.

Compozitie Graviola cu Momordica


Spune-ti parerea despre Graviola cu Momordica, adauga comentariu, contribuie la forum cu opinia ta

Pentru a adauga comentarii trebuie sa fiti autentificat. Daca nu aveti cont va puteti face unul aici.
Royal Nutrition
TRANSPORT GRATUIT
la orice comanda Bio Organic de minim 250 lei
Cele mai vandute produse
Royal Nutrition
Alte produse din depozitul Bio Organic