contact bioo.ro
mobile cauta
meniu mobil
logo bioo
cos cumparaturi meniu sticky cos cumparaturi meniu sticky
cauta


Inhalator InSalin


Trimite link prin:    trimite prin sms SMS     trimite prin whatsapp WhatsApp

Inhalator InSalin

Brand: Salin


Adauga in cos
117 Lei
Pret: 117 Lei (TVA inclus)
  117 Lei
(TVA inclus)
cos cumparaturi Adauga in cosInhalator InSalin

Mini inhalatorul salin  - INSALIN completeaza gama de produse dedicate pentru purificarea aerului si pentru sanatatea aparatului respirator. InSalin produce micro particule uscate de clorura de sodiu (NaCl) eficienta in terapiile adjuvante ale diferitelor afectiuni localizate la nivelul cailor respiratorii - astm, bronsite, alergii, diferite probleme respiratorii.

Mini particulele de clorura de natriu se obtin printr-un procedeu nou, revolutionar, bazat pe trecerea aerului inspirat, printr-un strat de granule care au o structura deosebita, speciala. Inspirarea prin acest filtru asigura emisia microparticulelor saline.

InSalin mini inhalator, este un dispozitiv special dedicat persoanelor cu frecvente probleme respiratorii. Inhalatorul InSalin poate fi folosit oricand, atat inainte de primele simptome ale alergiei dar si pe durata acesteia sau dupa expunerea la mediile care activeaza problemele respiratorii.
Corpul principal al inhalatorului este prevazut cu fante pentru intrarea aerului, partea superioara este prevazuta cu mustiuc care se prinde intre buze la fiecare utilizare. 
In zona bombata a inhalatorului exista cele 2 fereste transparente ce permit vizualizarea stratului de granule speciale de sare. Granulele se afla intre 2 site. 
In momentul in care inspirati aerul prin inhalatorul InSalin, granulele de sare sunt antrenate de aer intr-o miscare de fierbere. Presiunea aerului erodeaza granulele de sare generand astfel microparticule uscate saline, de dimensiuni foarte mici, sub 5 microni.

Este foarte important ca mini inhalatorul sa fie pastrat in punga de plastic primita odata cu produsul. Trebuie ferit de umiditate si tinut la loc uscat. Astfel si microcristalele sunt protejate si aparatul isi mentine caracteristicile optime de functionare.

In Salin este un mini inhalator ideal in orice situatie in care apar probleme respiratorii.
Este foarte usor de folosit, indiferent unde va aflati - la scoala, la serviciu, in sala de sport etc.

In randurile ce urmeaza va vom prezenta pe scurt mecanismul de actiune a mini inhalatorului InSalin:
- clorura de sodiu este foarte fina - micronizata (0,5-5μm) fiind astfel usor aspirata in caile aeriene superioare si inferioare;
- aceasta se dizolva intr-un timp foarte scurt in faza de sol a peliculei de mucus ce tapeteaza epiteliul respirator 
- in urma acestui proces, mucusul devine mai fluid, fiind astfel mobilizat cu usurinta;
- astfel efectul inflamator este redus considerabil, 
- gradul de hidratare a mucusului creste considerabil, mucusul este eliminat mai usor la nivelul faringelui si apoi expectorat prin tuse.

Cum se foloseste mini inhalatorul salin InSalin:
 - scoateti inhalatorul InSalin din punga de plastic.
 - agitati usor inhalatorul si verificati apoi starea granulelelor de sare - sa nu fie aglomerate.
 - prindeti cu buzele partea de sus a dispozitivului si inspirati pe gura - expirati pe nas. Respiratia sa fie una normala fara efort. In cazul in care fortati se poate simti o senzatie usor neplacuta iritanta sau poate provoca tuse.
 - mereu, pe timpul utilizarii, inhalatorul InSalin trebuie sa fie in pozitie verticala.
- dupa inhalare, stergeti mustiucul cu un servetel curat si puneti-l la loc in punga de pastrare.

Atentie! Nu introduceti saliva sau alte lichide in inhalator.

Inhalatiile saline sunt benefice in special persoanelor care sufera de diferite afectiuni ale cailor respiratorii. Microparticulele de sare  patrund in caile aeriene superioare si inferioare  si actioneaza asupra peliculei fine de lichid ce acopera caile respiratorii prin modificarea vascozitatii. Mucusul devine mai fluid si se elimina mai usor la nivelul faringelui.

Utilizarea inhalatorului InSalin va ajuta sa obtineti efecte terapeutice semnificative, importante pentru diferite afectiuni ale aparatului respirator - astm, bronsita, alergii, sinuzite.
Garantia aparatului este de 2 ani, in conditiile pastrarii corespunzatoare in cea ce priveste umiditatea inhalatorului. In Salin asigura o cantitate permanenta de aerosoli de particule uscte de sare si atfel efectele benefice sunt din ce in ce mai numeroase.

Nu are contraindicatii de utilizare.
Cantitatea maxima de sare inspirata, este sub 0.05 mg.
Este recomandat sa folisiti Insalin zilnic, 10 -15 inspiruri - 1-2 minute de 2-3 ori/zi sau mai mult in functie de nevoie.
Este recomandat sa consumati mau multe lichide pe perioada utilizarii.
Inhalatorul, se utilizeaza de catre o singura persoana. 
Spune-ti parerea despre Inhalator InSalin, adauga comentariu, contribuie la forum cu opinia ta
Nota (acorda o nota produsului):
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles