0
cos cumparaturi meniu sticky
meniu mobil

Cauta
contact rapid


Salvestrol Platinum 2 bucati


Trimite link prin:    SMS     WhatsApp

Salvestrol Platinum 2 bucati

- 10%
promotie Salvestrol Platinum 2 bucati

Brand: Salvestrol

Cantitate neta: 120 capsule

Pret: 720 Lei
Pret: 650 Lei
(TVA inclus)

TRANSPORT GRATUIT

Pachete care contin Salvestrol PLATINUM - 2000

Salvestrol Platinum 2 bucati
Salvestrol PLATINUM - 2000
1 x Salvestrol PLATINUM - 2000
+
1 x Oncoforte
- 17%
promotie 0

659 Lei    549 Lei   
comanda
Salvestrol Platinum 2 bucati
Salvestrol PLATINUM - 2000
1 x Salvestrol PLATINUM - 2000
+
1 x BioBran 1000
+
1 x Zeolit Silicic
- 28%
promotie 0

1080 Lei    780 Lei   
TRANSPORT GRATUIT       

comanda
2x
Salvestrol Platinum 2 bucati
2 x Salvestrol PLATINUM - 2000
2 x Salvestrol PLATINUM - 2000
+
2 x Oncoforte
- 20%
promotie 0

1318 Lei    1049 Lei   
comanda

Salvestrol Platinum este un supliment alimentar care contine extracte concentrate de fructe cum ar fi mandarina, afinele si coaja de portocale.

De asemenea, contine cantitati mici de stearat de magneziu de calitate alimentara ca agent de curgere. Este disponibil sub forma de capsule in concentratii de 1000 pana la 2000 de puncte de salvestrol/capsula.

Salvestrolii sunt produse de plante pentru combaterea afectiunilor. Acestea sunt activate de o enzima produsa numai in celule anormale. Ingredientele din Salvestrol Platinum interactioneaza cu aceasta enzima pentru a produce compusi toxici pentru celula, ceea ce duce la moartea celulelor afectate de celulele tumorale.

Salvestrol Platinum functioneaza intr-o maniera similara in corpul uman. Organismul nostru are nevoie de cantitati adecvate de salvestrol pentru a combate cresterea celulara anormala, de exemplu, pentru a distruge celulele canceroase. Salvestrolul nu poate fi produs de corpul nostru, asa ca depinde de dieta noastra pentru a obtine cantitati adecvate de acesti fitonutrienti esentiali.

Pentru cura cu Salvestrol Platinum, se administreaza un supliment puternic de salvestrol, precum Salvestrol Platinum (2000 de puncte pe capsula), de trei ori pe zi dupa mese.

Desi salvestrolii din Salvestrol Platinum sunt considerati siguri la doze mult mai mari decat cele recomandate, siguranta in timpul sarcinii si alaptarii nu a fost stabilita si, prin urmare, nu ar trebui utilizata in astfel de cazuri.

Nu exista efecte secundare cunoscute ale Salvestrol Platinum. Este, de asemenea, sigur pentru copii, dar pentru copiii cu varsta sub 12 ani, medicul trebuie consultat.

Dozare

Pentru a ajunge la dozajul exact pentru prevenirea sau ameliorarea afectiunilor, este necesar un test de sange pentru a evalua nivelurile enzimei CYP1B1, care activeaza salvestrolii. Dozajul depinde, de asemenea, de greutatea corporala si de IMC. De asemenea, dozele trebuie ajustate in functie de rezultatele curei.

Ca supliment general, de obicei se recomanda o capsula de Salvestrol Platinum 1000 de puncte pe zi. Salvestrol trebuie administrat intotdeauna cu sau imediat dupa masa.

Eticheta / Prospect Salvestrol Platinum 2 bucati
Salvestrol Platinum 2 bucati prospect

Compozitie Salvestrol Platinum 2 bucati


Portocal Amar Salvestrol Platinum 2 bucati contine Portocal Amar (extract) cu urmatoarele beneficii pentru organism:
Portocalul amar, cu denumirea stiintifica Citrus aurantium, este utilizat in scop terapeutic si alimentar, fiind originar din China si Indochina. In compozitia fructelor de portocal amar se afla... detalii Portocal Amar

Mure Salvestrol Platinum 2 bucati contine Mure (extract) cu urmatoarele beneficii pentru organism:
Murele sunt apreciate atat pentru aroma placuta si gustul dulce-acrisor, cat si pentru multiplele beneficii pe care le aduc mentinerii sanatatii organismului. In compozitia acestor fructe se afla... detalii Mure

Afine Salvestrol Platinum 2 bucati contine Afine (extract) cu urmatoarele beneficii pentru organism:
Contin flavonoizi si nutrienti necesari protejarii ochilor de viitoare afectiuni; O sursa buna de antocianidine si proantocianidine - compusi antioxidanti puternici; Neutralizeaza acidul uric;... detalii Afine

Seminte de struguri Salvestrol Platinum 2 bucati contine Seminte de struguri (extract) cu urmatoarele beneficii pentru organism:
Semintele de struguri sunt o sursa bogata de vitamia E, acid linoleic, flavonoide si rezveratrol, iar efectul lor antioxidant este de 20 de ori mai mare decat cel al vitaminei E si de 50 de ori mai... detalii Seminte de struguriSpune-ti parerea despre Salvestrol Platinum 2 bucati, adauga comentariu, contribuie la forum cu opinia ta

Pentru a adauga comentarii trebuie sa fiti autentificat. Daca nu aveti cont va puteti face unul aici.