contact bioo.ro
mobile cauta
meniu mobil
logo bioo
cos cumparaturi meniu sticky cos cumparaturi meniu sticky
cauta


Salvestrolii - apararea naturii impotriva cancerului (carte)


Trimite link prin:    trimite prin sms SMS     trimite prin whatsapp WhatsApp

Salvestrolii - apararea naturii impotriva cancerului (carte)

Brand: Salvestrol


Adauga in cos
55 Lei
Pret: 55 Lei (TVA inclus)
  55 Lei
(TVA inclus)
cos cumparaturi Adauga in cosOncoforte
"Arta medicinei consta in a-l distra pe pacient in timp ce Natura il vindeca de boala" - VOLTARE"

Salvestrolii Cartea

Cartea "Salvestrolii, apararea naturii impotriva cancerului" de Brian A. Schaefer isi propune sa ofere o prezentare generala despre salvestroli si persoanele care au descoperit aceste substante. Salvestrolii reprezinta o descoperire relativ recenta in nutritie. Cercetarea in domeniul salvestrolilor avanseaza atat de rapid incat orice efort de a da o sursa definitiva de informatii despre acestia ajunge sa fie depasit de cele mai recente descoperiri inainte de publicare.  

Aceasta carte nu este un ghid medical sau de nutritie, ea nu reprezinta nici o sursa exclusiva de informatii despre salvestroli. Cei care au nevoie de asistenta in chestiuni medicale sau de nutritie trebuie sa consulte un specialist. Aceasta carte nu trebuie utilizata pentru diagnosticarea vreunei afectiuni.  S-au depus eforturi pentru a pune la dispozitie informatii complete, precise si actualizate. Sfatuim cititorul sa foloseasca aceasta carte ca un ghid general pentru propria lui cercetare.

Ce sunt Salvestrolii?

Salvestrolii sunt o clasa noua de fitonutrienti care au mai degraba o definitie farmacologica decat una chimica. Ei sunt definiti ca actiunea metabolitilor rezultati din actiunea enzimei CYP1B1 (marker tumoral universal) in interiorul celulei canceroase. Cu alte cuvinte salvestrolii, sunt compusi din hrana pe care CYP1B1 ii metabolizeaza pentru a produce metaboliti ce sunt agenti anticancerosi. Acesti agenti anticancerosi opresc cresterea tumorii ucigand celulele canceroase. 
Salvestrolii ofera o explicatie despre legatura dintre hrana si cancer, despre legatura dintre consumul de fructe si legume si incidenta redusa a cancerului.  Autorul cartii Brian A. Shaefer vorbeste despre cercetarile amanuntite si descoperirile despre folosirea salvetrolilor ca si adjuvant in tratarea cancerului. 
  
"Aceasta cercetare a deschis posibilitatea de a explica la nivel molecular legatura dintre hrana si cancer cu implicatii evidente pentru cei care deja au cancer sau prezinta risc de cancer.
Cartea Salvestrolii se vrea o incercarea de a aduce aceasta cercetare in fata publicului intr-o maniera succinta si usor de inteles. Eu sper sa fiu in stare sa impartasesc cititorului din entuziasmul meu pentru aceasta cercetare si mai ales, sa transmit macar o parte din cunostiintele care imi justifica entuziasmul.

Originea termenului Salvestrol

Termenul salvestrol este derivat din cuvantul latinesc  'salvia' (a salva), adica acea planta aromatica folosita ca remediu in evul mediu. Salvestrolii fac parte si din sistemul imunitar al plantelor. 

Proprietatile salvestrolilor anticanceroase nu se datoresaza faptului ca sunt antioxidanti, polifenoli sau fitoestrogeni. Ci ele rezulta din activitatea lor prin metabolizarea de catre enzima CYP1B1 si mai ales prin convertire lor in agenti anticancerosi in interiorul celulei canceroase. Aceasta este caracteristica predominanta a salvestrolilor.
Spune-ti parerea despre Salvestrolii - apararea naturii impotriva cancerului (carte), adauga comentariu, contribuie la forum cu opinia ta
Nota (acorda o nota produsului):
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles