contact bioo.ro
mobile cauta
meniu mobil
logo bioo
cos cumparaturi meniu sticky cos cumparaturi meniu sticky
cauta


Ear Zoom - Amplificator de sunete 2 Bucati
PRODUS ORIGINAL TELESTARTrimite link prin:    trimite prin sms SMS     trimite prin whatsapp WhatsApp

Ear Zoom - Amplificator de sunete 2 Bucati

- 25%
promotie Ear Zoom - Amplificator de sunete 2 Bucati

Brand: Telestar


Reducere 25%   
Adauga in cos
198 Lei 148 Lei
Pret: 198 Lei
Pret: 148 Lei (TVA inclus)
198 Lei   148 Lei
(TVA inclus)
25% Reducere
cos cumparaturi Adauga in cos


Ear Zoom
Pret Ear Zoom
99 Lei   79 Lei
- 20%
promotie 0
cumpara Ear Zoom

Ear Zoom - Amplificator de sunete

Urechea este organul ce contribuie la transformarea undelor sonore sub forma unor impulsuri electrice. Acesta prezinta in componenta sa trei componente ce contribuie la acest proces: urechea interna, medie si externa.

Cum este preceput sunetul de catre urechea externa?

Sunetul este vibratia particulelor unui mediu elastic, acesta fiind interceptat de catre ureche. Datorita moleculelor de aer, sunetul poate fi transmis catre ureche, altfel acesta nu ar putea ajunge. Frecventa cu care oscileaza undele contribuie astfel la determinarea frecventei sunetului, acesta fiind masurat in Hertzi. Amplitudinea undelor sonore trebuie sa fie de cel putin 20Hz pentru a putea fi auzit de catre ureche.

Ear Zoom este un produs, ce se aseamana foarte mult cu un dispozitiv bluetooth, avand un aspect discret si modern. Practic nu se poate spune cu certitudine ca dispozitivul este un amplificator de sunete.

Produsul Ear Zoom va ofera posibilitatea de a contribui la imbunatatirea auzului dumneavoastra, fiind un amplificator pentru ureche. Acesta are incorporat un microfon ce ajuta la captarea sunetului. Datorita calitatii sale ridicate, Ear Zoom poate capta sunetele de la o distanta maxima de aproximativ 27 de metri. 

Nu este adevarat ca o gluma spusa pentru a doua oara nu are acelasi farmec ca prima data?

O data cu Ear Zoom s-au terminat momentele stanjenitoare in care dumneavoastra nu auzeati ceea ce se discuta intr-o sedinta sau in cercul dumneavoastra de prieteni, practic cu Ear Zoom veti reusi sa participati acum activ in cadrul oricarei discutii, sedinte sau intalnire cu prietenii dumenavoastra.

Avantajele dispozitivului Ear Zoom

Dispozitivul Ear Zoom este prevazut cu un buton pentru a putea regla nivelul volumului, astfel incat sa puteti auzi destul de clar ceea ce se discuta langa dumneavoastra. 

Dispozitivul Ear Zoom poate fi utilizat de catre persaonele ce intampina deficiente de auz sau de catre cei care isi doresc sa auda soaptele celor aflati la distanta de ei.

Setul Ear Zoom este prevazut cu un aparat Ear Zoom si 3 membrane de latex. Ear Zoom functioneaza pe baza a 2 baterii AG-13, acestea nefiind incluse in setul Ear Zoom.
Spune-ti parerea despre Ear Zoom - Amplificator de sunete 2 Bucati, adauga comentariu, contribuie la forum cu opinia ta


Nume (ex. Maria P. sau Pseudonim):


Mesaj (minim 20 de caractere):
Telefon (nu va fi publicat):


Mail (nu va fi publicat):


Nota (acorda o nota produsului):
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles