contact bioo.ro
mobile cauta
meniu mobil
logo bioo
cos cumparaturi meniu sticky cos cumparaturi meniu sticky
cauta


Aparat portabil de apa hidrogenata


Trimite link prin:    trimite prin sms SMS     trimite prin whatsapp WhatsApp

Aparat portabil de apa hidrogenata

Brand: Telestore


Adauga in cos
2550 Lei
TRANSPORT GRATUIT
Pret: 2550 Lei (TVA inclus)
TRANSPORT GRATUIT
  2550 Lei
(TVA inclus)
TRANSPORT GRATUIT
cos cumparaturi Adauga in cosMajoritatea dintre noi cunoastem faptul ca apa de la robinet contine cateva metale grele, hormoni, floruri si reziduri, afectandu-ne astfel starea de sanatate a organismului nostru.

Desi atentia multora s-a axat pe purificarea apei, beneficii masive pot fi obtinute din transformarea apei filtrate in apa alcalina, antioxidanta, care acum este numita apa bogata in hidrogen.

Apa alcalina, antioxidanta, este deosebit de bogata in hidrogen, care a fost supusa unor cercetari. Moleculele sunt suficient de mici pentru a trece prin membranele celulare cu putin efort si cercetatorii cred ca substantele bogate in hidrogen sunt aproape complet fara efecte adverse asupra sanatatii.

In Japonia, apa hidrogenata este cunoscuta de mai multi ani, aceasta avand un rol esential in sustinerea sanatatii si imbunatatirea acesteia. Astfel, datorita beneficiilor numeroase pe care apa hidrogenata le prezinta asupra organismului, in ultimii ani au inceput sa fie solicitate aparate care produc apa hidrogenata peste tot in lume, acestea imbunatatindu-se si devenind din ce in ce mai usor de utilizat si practice.

Aparatul portabil de apa hidrogenata este unul dintre aceste dispozitive care pot fi usor de utilizat si produce apa hidrogenata atat in cadrul casei, cat si la birou.

Prezentare generala a aparatului portabil de apa hidrogenata.

Aparatul portabil de apa hidrogenata este un produs ce a fost fabricat sa ofere o cantitate nelimitata de apa ce prezinta in compozitia sa hidrogen. Aceasta apa se poate consuma zi de zi, de catre membrii intregii familii, atat acasa, cat si la locul de munca. 

Se recomanda ca apa cu hidrogen preparata intr-o zi sa fie consumata in aceeasi zi in care a fost obtinuta.

Pentru a beneficia de efectele pozitive pe care aparatul portabil de apa hidrogenata le ofera, este neecsar sa consumati aproximativ 4-8 pahare de apa, iar efectele vor incepe sa devina vizibile.


Beneficiile consumului de apa hidrogenata obtinute in urma utilizarii aparatului portabil de apa hidrogenata.

Ce este in definitiv apa hidrogenata? In esenta, este H2O obisnuit, dar imbogatit cu hidrogen molecular. Nu are un gust diferit de apa obisnuita pe care sunteti obisnuiti sa o beti, in schimb apa hidrogenata prezinta avantaje multiple, inclusiv o crestere a energiei, o performanta sportiva sporita si o piele mai sanatoasa. Unele persoane afirma ca apa hidrogenata reduce timpul de recuperare in cazul sportivilor. 

Apa ce prezinta in compozitia sa molecule de hidrogen ofera o patrundere facila a acestuora la nivelul celulelor organismului nostru. Astfel, in urma consumului de apa hidrogenata, organismul primeste hidrogen sub forma electronilor liberi, acestia avand capacitatea de a intra in reactie cu radicalii liberi, ajutand astfel la neutralizarea actiunilor acestora asupra organismului nostru.

Radicalii liberi sunt raspunzatori de aparitia unor numeroase afectiuni la nivelul organismului nostru, de stresul oxidativ si de multe alte aspecte negative in ceea ce priveste sanatatea noastra.


In urma consumului de apa hidrogenata, organismul nostru resimte o serie de numeroase benefici la nivelul sau, printre care mentionam:

- ameliorarea stresului oxidativ;
- prezinta proprietati antioxidante;
- ajuta la neutralizarea radicalilor liberi din organism;
- confera protectie contra virusilor si bacteriilor;
- echilibreaza nivelul de colesterol si trigliceride din sange;
- ajuta la imbunatatirea performantelor sportive;
- imbunatateste nivelul de energie al organismului;
- amelioreaza durerile arteriale sau musculare;
- sustine sanatatea de la nivelul pielii;
- scade inflamatiile de la nivelul organismului;
- echilibreaza tensiunea arteriala;
- sustine productia de colagen de la nivelul celulelor;
- prezinta efecte antiinflamatorii;
- este benefica in ceea ce priveste intarzierea imbatranirii organismului nostru;
- are capacitatea sa reduca timpul de recuperare a organismului, in urma suferirii unor interventii chirurgicale sau diferite afectiuni.
Spune-ti parerea despre Aparat portabil de apa hidrogenata, adauga comentariu, contribuie la forum cu opinia ta
Nota (acorda o nota produsului):
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles