contact bioo.ro
mobile cauta
meniu mobil
logo bioo
cos cumparaturi meniu sticky cos cumparaturi meniu sticky
cauta


Test de Menopauza Barza Banda


Trimite link prin:    trimite prin sms SMS     trimite prin whatsapp WhatsApp

Test de Menopauza Barza Banda

Brand: Testul Barza


Pret: 14 Lei (TVA inclus)


Verifica data livrare: apasa aici


Testul Barza pentru depistarea menopauzei, este un test rapid care reuseste sa depisteze prezenta hormonului FSH(hormonul foliculostimulant). Printr-o determinare calitativa, poate diagnostica in vitro , perioada de perimenopauza sau chiar menopauza.

Test de Menopauza Barza Banda

FSH(hormonul foliculostimulant) controleaza ciclurile menstruale.Acesta este un hormone produs de catre glanda pituitara.Controleaza de asemenea si producerea foliculilor ovarieni la femei.
Testul Barza pentru Menopauza reuseste sa determine din urina un nivel de peste 25 mIU/ml. Daca testul indica un nivel peste valorile normale, atunci se indica faptul ca apare instalarea perimenopauzei sau menopauzei.
Perimenopauza este o perioada de tranzitie care poate dura de la 4 pana la 8 ani de zile intre perioada fertile si menopauza atunci cand apar primele semne ale modificarii functiei ovariene.
Chiar daca testul Barza pentru menopauza iese pozitiv, este inca posibil sa ramaneti insarcinata.Doar dupa 12 luni consecutive fara menstruatie, se poate afirma ca menopauza este instalata.Sunt foarte multe femei care inca au ciclu menstrual dar care prezinta simptomele menopauzei. Acest lucru dovedeste ca ovulatia inca este prezenta, drept urmare se poate ramane insarcinata.

Daca testul este unul pozitiv, va recomandam sa consultati un medic pentru stabilirea urmatorilor pasi cum ar fi un regim alimentar, o consigliere psihologica sau chiar un tratament medicamentos.Organismul dumneavoastra produce un nivel ridicat de FSH, iar menopauza se poate instala in orice moment.
Daca insa testul este negative, inseamna ca nivelul de FSH nu este unul ridicat,iar dvs. Nu sunteti la menopauza    . Puteti repeta testul Barza pentru o dubla confirmare.

Atentie!! Tratamentele cu estrogen, pot influenta testul barza, afisand un rezultat eronat.

Continutul cutiei: un plic cu testul barza pentru menopauza tip banda , desicant si instructiunile de utilizare.

Instructiuni de utilizare:se introduce testul in urina, cu varful sagetii in jos, pana la linia marcata cu MAX, timp de 10 secunde. Testul se poate efectua in orice moment al zilei insa este bine de retinut ca, prima urina de dimineata contine cel mai ridicat nivel de FSH.Se asteapta 10 minute pana la citirea rezultatelor.Dupa mai mult de 10 minute, rezultatul este considerat unul eronat.
Citirea rezultatului: Daca apare in zona C o linie colorata, testul este negativ, nu sunteti la menopauza iar nivel de FSH este sub 25 Miu/ml.
Daca apar 2 linii colorate, in dreptul C SI T atunci rezultatul este pozitiv, cee ace inseamna ca nivelul de FSH depaseste 25 Miu/ml. Se recomanda in acest caz , repetarea testului Barza pentru menopauza dupa o perioada de 5-7 zile pentru a confirma rezultatul. Daca testul este in continuare pozitiv, sunteti la perimenopauza.
Daca pe test nu apare nici o linie colorata sau apare una in zona de control C , testul este invalid. Se recomanda repetarea acestuia cu un nou test Barza pentru menopauza.Daca testul iese in continuare invalid, va rugam sa pastrati testul pentru proba si sa contactati importatorul pentru o reclamatie si o verificare.
Spune-ti parerea despre Test de Menopauza Barza Banda, adauga comentariu, contribuie la forum cu opinia ta
Nota (acorda o nota produsului):
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles