contact bioo.ro
mobile cauta
logo bioo
0
cos cumparaturi meniu sticky meniu mobil
cauta


Test Fertilitate Barza


Trimite link prin:    trimite prin sms SMS     trimite prin whatsapp WhatsApp

Test Fertilitate Barza

Brand: Testul Barza


Pret: 95.2 Lei (TVA inclus)


Verifica data livrare: apasa aici


I. Testul de fertilitate feminina oferit de Barza este un test ce se poate face destul de rapid si usor ce poate poate determina intr-o maniera facila nivelul Hormonului de Stimulare Foliculara.

In perioada menstruatiei sau in zilele de dupa terminarea acesteia, rezultatul in urma efectuarii testului de fertilitate Barza, ar trebui sa fie negativ. In situatia in care rezultatul dumneavoastra este unul pozitiv, in aceasta situatie functia dumneavoastra ovariana este in declin, astfel fertilitatea dumneavoastra este una scazuta.

Concentratia pe care hormonul de stimulare foliculara prezenta la nivelul urinei este determinata de o serie de factori ca transpiratia dumneavoastra sau consumul de apa, este recomandat sa va testati de cel putin doua ori pentru a avea un rezultat concludent. In situatia in care rezultatul dumneavoastra iese pozitiv in cele doua dati in care ati incercat testul de fertilitate, acest lucru demonstreaza ca functia dumneavoastra ovariana este in declin. Practic, functia ovariana aflata in declin contribuie la cresterea hormonului FSH, insa nu in mod constant. 

1. Cum functioneaza testul de fertilitate Barza pentru femei ?

Hormonul de stimulare Foliculara este asociat cu o fertilitate si o cantitate de estrogen scazute. In astfel de situatii, nivelul acestui hormon poate sa creasca foarte mult in comparatie cu nivelul normal al acestuia, practic de pana la 10 ori mai mult.

Testul de fertilitate Barza este conceput pentru a detecta nivelul acestuia in urina. Aceasta se introduce in orificiul prevazut pe suprafata testului, iar gratie actiunii capilare, aceasta inainteaza de-a lungul membranei. 

Exista urmatoarele tipuri de rezultate:

- in situatia in care in zona de test apare o linie colorata ce prezinta aceeasi intensitate sau are o culoare mai inchisa decat linia de control, atunci testul este pozitiv si nivelul de FSH are o valoare egala sau mai mare de 25mlU/ml;

- in cazul in care linia rezultata nu apare sau prezinta o culoare mai deschisa comparativ cu linia de control, rezultatul testului este unul negativ.

2. Ce anume contine testul de fertilitate Barza pentru femei?

Testul de fertilitate Barza este prevazut cu urmatoarele:

- doua teste prevazute cu pupeta si desicant pentru testarea nivelului de fertilitate;
- pipeta va va fi utila pentru a putea colecta urina si pentru a putea introduce picuri din aceasta pe caseta prevazuta pe suprafata testului;
- instructiuni de utilizare a testului de fertilitate.

Pentru a efectua testul de fertilitate Barza in conditii corespunzatoare, va vor mai fi necesare un recipient curat si uscat pentru a putea coleta urinia si un cronometru sau ceas pentru a va putea cronometra perioada de timp indicata pentru a putea lasa testul sa actioneze si apoi sa citi rezultatul aparut.

3. Instructiunile de utilizare ale testului de fertilitate Barza.

Testul de fertilitate Barza si urina ce va fi utilizata pentru testare se recomanda sa fie la temperatura camerei. Se recomanda desigilarea testului si pozitionarea acestuia pe o suprafata plana.

Primul pas - Colectati urina si pregatiti testarea acesteia.

Este recomandata colectarea primei urine de dimineata ce prezinta in compozitia sa un nivel ridict de FSH fata de cea din timpul zilei. Nu este recomandata consumarea in exces a lichidelor inainte de testare. 

Colectati proba de urina intr-un recipient din sticla sau plastic, uscat si curat.

Pasul al doilea - Efectuati testul de fertilitate Barza.

Utilizati pipeta din kitul testului pentru a picura urina pe suprafata de testare. Picurati cu ajutorul acesteia 4 picaturi in orificiul prevazut pentru testare.

Pasul 3 - Interpretarea rezultatului.

Este necesar sa lasati o perioada de timp de aproximativ 10 minute pana sa cititi rezultatul testului de fertilitate Barza.

Rezultatele pe care le puteti obtine si semnificatia acestora:

- Rezultatul negativ: functia ovariana este in parametrii. Rezultatul este unul negativ in situatia in care pe suprafata testului apare o singura linie colorata mai deschisa la culoare decat linia de control prevazuta pe test. Astfel, acest rezultat va arata ca dumneavoastra aveti o concentratie sub 25mlU/ml, ceea ce inseamna ca nivelul FSH este scazut, insa nu reprezinta o dovada a fertilitatii dumneavoastra.

- Rezultatul pozitiv: functia ovariana este in scadere. In situatia in care au aparut doua linii ce sunt la fel de colorate sau mai inchise decat linia de test, inseamna ca rezultatul testului de fertilitate Barza este pozitiv. Acest rezultat indica nivelul de FSH intr-o concentratie mai mare sau egala cu 25mlU/ml. In acest caz, este recomandata repetarea testului dupa aproximativ 5-7 zile, deoarece nivelul hormonului este posibil sa difere pe perioada ciclului menstrual. In cazul in care si cel de al doilea test inregistreaza un rezultat pozitiv, nivelul FSH prezinta valori ridicate si este indicat sa mergeti sa consultati un medic specialist.

- Obtinerea unui rezultat invalid: nu ati obtinut un rezultat ce poate fi interpretat.

In situatia in care nici o linie in zona de control nu a fost inregistrata sau si-a facut aparitia in zona de testate o singura linie, este indicata repetarea testului de fertilitate Barza. Un astfel de rezultat este posibil sa se obtina in situatia in care dumneavoastra nu ati respectat pasii de trebuie urmati pentru utilizarea testului de fertilitate Barza. In situatia in care rezultatul repetat prezinta acelasi rezultat, va recomandam sa va adresati magazinului sau distribuitorului de unde ati achizitionat testul de fertilitate Barza, impreuna cu ambalajul acestuia.

Atentie! In cazul in care administrati in paralel contraceptive orale, plasturi contraceptivi, administrarea unor suplimente estrogenice sau urmarea unei terapii de inlocuire hormonala, este posibil ca acestea sa influenteze rezultatul obtinut la testul de fertilitate Barza.

II. Testul de fertilitate masculina Barza reprezinta o modalitate de testare rapida pentru a putea determina calitatea concentratiei de spermatozoizi de la nivelul materialului seminal, pentru a determina nivelul de fertilitate al barbatilor.

Ca si metoda de analiza a concentratiei de spermatozoizi, se utilizeaza proteina SP 10, aceasta regasindu-se la nivelul testiculelor. Astfel, concentratia SP 10 este direct proportionala cu nivelul de concentratie prezent la nivelul spermatozoizilor. In situatia in care concentratia acestora depaseste cantitatea de 15x10(6)/ml, rezultatul testului de fertilitate Barza este pozitiv. 

In situatia in care concentratia de spermatozoizi prezinta un nivel mai mare sau egal cu cel mentionat anterior, va aparea in zona de testare de pe suprafata testului de fertilitate Barza o linie colorata, ceea ce indica un rezultat pozitiv. In situatia in care nu apare aceasta lini, rezultatul testului este unul negativ.

1. Ce contine testul de fertilitate Barza masculin?

In componenta testului regasim urmatoarele elemente:

- testul tip caseta;
- un recipient pentru colectarea probei;
- o seringa;
- o eprubeta prevazuta cu o solutie tip tampon;
- instructiunile de utilizarea ale testului de fertilitate Barza pentru barbati.

2. Modalitatea de colectare a probei si pregatirea pentru a putea fi testata.

Se recomanda sa asteptati o perioada de aproximativ 48 de ore pana la 7 zile de la ultima ejaculare pentru a putea colecta proba ce urmeaza a fi testata.

Efectuarea colectarii probei pentru testare:

- spalati cu apa si sapun organele genitale si mainile dumneavoastra;
- se colecteaza proba prin stimulare manuala in cadrul recipientului destinat;
- ejaculati in recipietul colector, fara a pierde din proba ce urmeaza sa fie analizata. In situatia in care s-a intamplat acest lucru, este recomandata aruncarea probei, spalarea foarte bine a recipientului si uscarea acestuia si repetarea intregului proces. Nu utilizati sapun sau detergent la spalarea recipientului. Este important sa asteptati iarasi cele 48 ore sau pana la maxim 7 zile pentru a relua colectarea;
- dupa ce ati colectat proba, se recomanda asezarea recipientului pe o suprafata plana;
- o data colectata, proba se poate testa pana la 3 ore dupa ce a fost colectata. In cazul in care nu s-au respectat cele 3 ore, se recomanda aruncarea probei, colectarea uneia noi si asteptati iarasi minim 48 de ore pana la recoltarea unei noi probe.
- se citeste rezultatul testului de fertilitate Barza dupa aproximativ 5-10 minute.

3. Instructiunile de utilizare ale testului de fertilitate Barza.

- se agita usor recipientul ce contine proba colectata;
- pozitionati recipientul pe o suprafata plana pentru o perioada de 20 de minute, insa nu mai mult de 60 de minute, pana cand aceasta devina lichida;
- se amesteca cu ajutorul seringii proba colectata de aproximativ 10 ori;
- se desurubeaza capacul eprubetei;
- cu ajutorul seringii, se recolteaza aproximativ 0.1 ml de lichid seminal;
- descarcati seringa cu lichidul seminal in interiorul eprubetei si incercai sa evitati formarea bulelor de aer; se infileteaza capacul eprubetei;
- se amesteca cu grija continutul eprubetei, prin miscari sus-jos a acestuia (continutul);
- se pozitioneaza eprubeta pe o suprafata plana pret de aproximativ 2 minute;
- se utilizeaza caseta pentru test, pozitionand-o pe o suprafata plana. Se desface varful capacului de la eprubeta si se picura 2 picaturi in casuta destinata testarii lichidului seminal.
- se asteapta un interval de aproximativ 5-10 minute, dupa care se citeste rezultatul testului de fertilitate Barza.

4. Interpretarea rezultatelor obtinute cu acest test de fertilitate Barza.

a. Rezultatul pozitiv.

In situatia in care observati aparitia a doua linii colorate, una in zona de testare si una in zona de control inseamna ca rezultatul testului de fertilitate Barza este unul pozitiv. Acest lucru inseamna ca aveti o concentratie de spermatozoizi mai mare ori egala cu 15x 10(6)/ml.

b. Rezultatul negativ.

In cazul in care se observa o singura linie in zona de control si nici una in cea de testare, acest lucru semnifica un rezultat negativ, astfel concentratia spermatozoizilor fiind sub 15x10(6)/ml.

c. Rezultat invalid.

Un astfel de rezultat este indicat de aparitia unei singure linii in zona de testare, ori nici o linie. In acest caz este recomandata repetarea testului de fertilitate Barza. Se recomanda ca volumul din proba recoltata sa fie intr-o cantitate sufienta, precum cea mentionata mai sus pentru a putea fi examinata in mod corect. In cazul in care rezultatul persista, va recomadam sa va adresati distribuitorului sau producatorului testului de fertilitate Barza.
Spune-ti parerea despre Test Fertilitate Barza, adauga comentariu, contribuie la forum cu opinia ta


Nume (ex. Maria P. sau Pseudonim):


Mesaj (minim 20 de caractere):
Telefon (nu va fi publicat):


Mail (nu va fi publicat):


Nota (acorda o nota produsului):
Testul Barza
TRANSPORT GRATUIT
la orice comanda Vita Life de minim 250 lei
Cele mai vandute produse
Testul Barza
Alte produse din depozitul Vita Life
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles