contact bioo.ro
mobile cauta
meniu mobil
logo bioo
cos cumparaturi meniu sticky cos cumparaturi meniu sticky
cauta


Crema de maini - Aprotie Organics


Trimite link prin:    trimite prin sms SMS     trimite prin whatsapp WhatsApp

Crema de maini - Aprotie Organics

Brand: Tiens

Cantitate neta: 50 g

Pret: 66 Lei (TVA inclus)


Verifica data livrare: apasa aici


Crema de maini din categoria gamei de produse de la Aprotie Organics prezinta in compozitia sa apa de flori de portocal organic ce reprezinta un substitul al apei distilate. Beneficiile pe care o astfel de ala le are asupra pielii dumneavoastra sunt diverse, precum: beneficii antioxidante, sustine elasticitatea de la nivelul pielii dumneavoastra, usureaza absorbtia ingredientelor active la nivelul pielii, este un adjuvant in lupta contra actiunilor radicalilor liberi si asigura pielii dumneavoastre o cantitate optima de minerale si vitamine.

Ingredientele din compozitia produselor din cama Aprotie Organics sunt 100% naturale, fiind obtinute din plante in urma utilizarii unor ecotehnologii speciale, fiind astfel recunoscute pentru beneficiile sale hidratante asupra pielii. Principiul esential pe care se bazeaza intreaga gama de produse Aprotie Organics este ca grija fata de mediu si tratarea acestuia cu un deosebit respect este cheia esentiala pentru obtinerea unui stil de viata sanatos si echilibrat.

Despre Crema de maini Aprotie Organics.

Crema de maini din gama de produse Aprotie Organics este un produs ce este obtinut in urma unui mix de ingrediente natutale de origine vegetala, ce au fost supuse unei atente selectionari. Aceasta prezinta avantajul ca se absoarbe usor in pielea dumnevoastra si confera senzatia de energizare, emanand un parfum delicat.

Aceasta ofera pielii o hidratare intensa pana in profunzimea acesteia si lasa pielii o senzatie de revigorare si un parfum discret la nivelul mainilor dumneavoastra.

Beneficiile utilizarii Crema de maini Aprotie Organics.

Datorita ingredientelor naturale ce fac parte din compozitia cremei de maini de la Aprotie Organics, aceasta ofera umatoarele beneficii asupra pielii dumneavoastre:

- Crema de maini de la Aprotie Organics ofera o hidratare intensa a pielii mainilor;
- Contribuie la prevenirea crapaturilor la nivelul mainilor si a pielii aspre;
- Datorita compozitiei sale de ingrediente benefice, crema de maini de la Aprotie Organics contribuie la hranirea intensa a pielii de la nivelul mainilor;
- Are o actiune benefica asupra straturilor adanci ale pielii dumneavoastre;
- Crema de maini a gamei Aprotie Organics este un bun adjuvant in prevenirea efectelor oxidative in urma expunerii pielii la razele ultraviolete.

Utilizarea Crema de maini Aprotie Organics

Este recomandata apilcarea in ambele maini a Cremei din gama Aprotie Organics intr-o cantitate cat o perla, completand apoi cu un masaj al acestora pana ce crema este absorbita complet in pielea dumneavoastra. Un beneficiu pe care il are Crema de maini de la Aprotie Organics este ca nu lasa senzatia de maini grase sau piele usuroasa dupa utilizarea acesteia.
Spune-ti parerea despre Crema de maini - Aprotie Organics, adauga comentariu, contribuie la forum cu opinia ta


Nume (ex. Maria P. sau Pseudonim):


Mesaj (minim 20 de caractere):
Telefon (nu va fi publicat):


Mail (nu va fi publicat):


Nota (acorda o nota produsului):
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles