contact bioo.ro
mobile cauta
meniu mobil
logo bioo
cos cumparaturi meniu sticky cos cumparaturi meniu sticky
cauta


Kardi Tiens


Trimite link prin:    trimite prin sms SMS     trimite prin whatsapp WhatsApp

Kardi Tiens

Brand: Tiens

Cantitate neta: 30 tablete

Pret: 152.6 Lei (TVA inclus)


Verifica data livrare: apasa aici


Kardi Junior este un supliment ce prezinta in compozitia sa ingrediente 100% naturale, avand un aspect atragator si haios in acelasi timp pentru copii cu varsta de peste 3 ani. Acest produs este recomandat datorita beneficiilor sale asupra sistemului imunitar, ajuta la buna dezvoltare a creierului si protejeaza inima. Produsul Kardi Junior nu este un produs ce se adreseaza doar copiilor, acesta poate fi administrat si de catre adulti.

Produsul Kardi Junior se prezinta sub forma unui flacon ce contine 30 de comprimate/jeleuri cu o greutate de 2,5 g.

1. Descriere Kardi Junior.

Kardi Junior este un supliment 100% natural datorita compozitiei bogate de acizi grasi Omega 3 si uleiul de krill, ingrediente ce prezinta o actiune benefica asupra organismul nostru. Acesta este un produs ce se adreseaza copiilor cu varsta de peste 3 ani, insa si adultilor. 

Kardi Junior se prezinta sub forma unor jeleuri in forma de ursuleti colorati; pentru colorarea acestora nu au fost utilizati coloranti sau conservanti artificiali, de exemplu culoarea rosie a ursuletilor este data de continutul ridicat al produsului de astaxantina.

2. Actiunile benefice ale produslui Kardi Junior asupra organismului.

Datorita ingredientelor sale, Kardi Junior este bogat in acizi grasi Omega 3 (DHA si EPA) si prezinta urmatoarele beneficii asupra organismului:

- Contribuie la sustinerea sanatatii imunitatii organismului;
- Kardi Junior se recomanda datorita beneficiilor sale la nivelul sistemului nervos;
- Este un bun adjuvant in situatia unei acuitati vizuale sanatoase;
- Produsul Kardi Junior este de ajutor in buna functionare a inimii;
- Kardi Junior este un adjuvant in sustinerea functiilor creierului si dezvoltarea acestuia;
- Sustine performanta cognitiva.

3. Ingredientele din compozitiai produsului Kardi Junior.

Kardi Junior are in compozitia sa ca si ingredient activ uleiul de krill. Uleiul de krill prezent in compozitia Kardi Junior este o sursa bogata de omega 3, avand o eficienta mult mai ridicata decat uleiul de peste, acesta prezentand actiuni benefice extraordinare asupra organismului nostru. Obtinerea uleiului de krill se face dintr-un crustaceu pe care il regasim in adancurile oceanelor intr-o cantitate foarte ridicata. 

Uleiul de krill este o sursa bogata de acizi grasi Omega 3, precum DHA si EPA, acestia avand un rol foarte important in sustinerea sanatatii organismului nostru, din moment ce acesta nu poate produce astfel de acizi in mod natural. Acesti acizi grasi sunt necesari pentru o buna activitate a creierului si inimii. 

DHA este un acid gras ce prezinta beneficii antiinflamatorii asupra organismului, sustine sanatatea sistemului nervos si o buna functionare a acestuia, este asociat cu o calitate ridicata a somnului si alcatuirea celulelor musculare.

Poate va intregati de ce este mai benefic uleiul de krill decat cel de peste. In primul rand, acesta este o sursa bogata de acizi grasi DHA si EPA, prezentandu-se sub forma fosfolipidelor ce sunt rapid folosite de catre organism. Un alt beneficiu al uleiului de krill este efectul antioxifdant al acestuia, datorita continutul sau in astaxantina.

Ca si beneficii ale uleiului de krill, mentionam urmatoarele:

- contribuie la sustinerea imunitatii organimsului;
- are beneficii antiinflamatoare;
- conform unor studii efectuate, rolul acizilor grasi a fost dovedit asupra creierului, putand fi utilizati ca si antidepresive naturale;
- pe perioada sarcinii sunt necesare anumite substante chimice, in cazul lipsei acestora poate contribui la deficit la dezvoltarii fizice si neurologice in parametrii corespunzatori, astfel acizii grasi DHA si EPA ajuta in cazul procesului de evolutie al sarcinii si a bebelusului;
- contribuie la echilibrarea nivelului de colesterol din organism;
- sustine sanatatea arterelor si un nivel optim al tensiunii sanguine, fiind astfel un protector la nivelul inimii.

4. Mod de administrare a produsului Kardi Junior.

Se recomanda administrarea a 1-2 jeleuri pe zi.

Atentie! Nu se recomanda administrarea de catre copii ce prezinta alergii la ingredientele marine sau la oricare alt ingredient din compozitia produsului Kardi Junior.
Spune-ti parerea despre Kardi Tiens, adauga comentariu, contribuie la forum cu opinia ta


Nume (ex. Maria P. sau Pseudonim):


Mesaj (minim 20 de caractere):
Telefon (nu va fi publicat):


Mail (nu va fi publicat):


Nota (acorda o nota produsului):
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles