contact bioo.ro
mobile cauta
meniu mobil
logo bioo
cos cumparaturi meniu sticky cos cumparaturi meniu sticky
cauta


Lapte hidratant - Aprotie Organics


Trimite link prin:    trimite prin sms SMS     trimite prin whatsapp WhatsApp

Lapte hidratant - Aprotie Organics

Brand: Tiens

Cantitate neta: 30 ml


Lapte hidratant - Aprotie Organics nu mai face parte din oferta noastra.


Produsele de la Aprotie Organics prezinta in compozitia lor apa de flori de portocal, acestia fiind cultivati in mod organic, fiind astfel considerat un inlocuitor al apei distilate. Astfel, apa de flori de portocal ofera o cantitate de vitamine si minerale pielii, fiind astfel recomandata pentru ingrijirea cosmetica.

Apa de portocal prezinta efecte antioxidante, ajuta in lupta impotriva radicalilor liberi, ofera o hidratare intensa asupra pielii, sustine o buna elasticitate a pielii si ajuta la o absorbtie optima a ingredientelor active in straturile adanci de la nivelul pielii.

Gama de produse Aprotie Organics utilizeaza tehnologii speciale de obtinere a extractelor din plante, acestea asigurand o ingrijire delicata a pielii, fapt pentru care aceasta gama este recunoscuta prin certificat ECOCERT.

Despre Lapte hidratant - Aprotie Organics

Laptele hidratant Aprotie Organics este un produs ce prezinta in compozitia sa diferite ierburi salbatice ce se regasesc in zona Bretaniei, in mod exclusiv. Acest produs se prezinta sub forma unei emulsii destul de lejera ce are capacitatea de a se absorbi repede la nivelul pielii. Laptele hidratant - Aprotie Organics prezinta beneficii anti-imbatranire si hidratante asupra pielii dumneavoastra. De asemenea, aceasta emulsie este un bun adjuvant in ceea ce priveste stimularea productiei de colagen si refacerea celulara de la nivelul pielii, prezentand astfel proprietati antioxidante asemeni vitaminei C.

Laptele hidratant este un produs 100% natural, datorita compozitiei sale de plante organice ce contribuie la hidratarea in profunzime a pielii dumneavoastra si combate efectele imbatranirii.

Beneficii Lapte hidratant - Aprotie Organics.

Gratie ingredientelor sale din compozitie, Laptele hidratant ofera urmatoarele beneficii asupra pielii dumneavoastra:

- Contribuie la hidratarea intensa a pielii;
- Este un adjuvant in productia cantitatii de colagen;
- Laptele hidratant Aprotie Organics este un produs ce ofera beneficii anti-imbatranire asupra pielii;
- Datorita compozitiei sale 100% naturale, Laptele hidratant este  un produs ce nu pune in pericol pielea dumneavoastra si ajuta la regenerarea acesteia.

Modalitatea de aplicare a Laptelui hidratant - Aprotie Organics.

Este recomandata aplicarea Laptelui hidratant intr-o cantitate de doua doze, pe fata si pe gat, fiind aplicat prin masarea delicata a acestor suprafete. Suprafetele se vor demachia inainte de aplicarea laptelui hidratant.
Spune-ti parerea despre Lapte hidratant - Aprotie Organics , adauga comentariu, contribuie la forum cu opinia ta
Nota (acorda o nota produsului):
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles