contact bioo.ro
mobile cauta
meniu mobil
logo bioo
cos cumparaturi meniu sticky cos cumparaturi meniu sticky
cauta


BLENDER VITAMIX BARBOSS ADVANCE


Trimite link prin:    trimite prin sms SMS     trimite prin whatsapp WhatsApp

BLENDER VITAMIX BARBOSS ADVANCE

- 15%
promotie BLENDER VITAMIX BARBOSS ADVANCE

Brand: Vitamix


Reducere 15%   
Adauga in cos
3184 Lei 2700 Lei
TRANSPORT GRATUIT
Pret: 3184 Lei
Pret: 2700 Lei (TVA inclus)
TRANSPORT GRATUIT
3184 Lei   2700 Lei
(TVA inclus)
15% Reducere
TRANSPORT GRATUIT
cos cumparaturi Adauga in cos

In cateva minute piureurile dumneavoastra sau prepararea unor siropuri sau sucuri este posibila cu ajutorul blenderului Vitamix Barboss Advance.

Acest blender electric este prevazut cu un motor avansat ce nu se incalzeste cu usurinta in timpul in care acesta amesteca ingredientele solide sau foarte groase. Blenderul Vitamix Barboss Advance este prevazut cu un capac din cauciuc reglabil ce prezinta un dop detasabil, premitandu-va astfel adaugarea ingredientelor in timpul in care acesta amesteca ingredientele. Gratie recipientului transparent de pilicarbonat cu care este prevazut blenderul Vitamix Barboss Advance, dumneavaostra puteti observa cu usurinta stadiul de amestecare a ingredientelor dumneavoastra. 

Pentru sigurnata dumneavoastra, blenderul Vitamix Barboss Advance este prevazut cu un sistem de oprire automata, astfel incat sa puteti pleca sau sa facti orice alta activitate in timp ce acesta isi face treaba si amesteca ingredientele dumneavoastra. Mai mult decat atat, aceasta functie de control a impulsurilor cu care este prevazut blenderul Vitamix Barboss Advance, ajuta la obtinerea milkshake-urilor prin apasarea unui singur buton.

Blenderul Vitamix Barboss Advance este conceput cu un design inteligent, ce prezinta 6 programe optimizate pentru efectuarea amestecurilor dorite.

Recipientul dintr-un material avansat, conribuie la usurarea turnarii amestecurilor din cadrul acestuia si prezinta o durata indelungata a lamei, in acest fel reducandu-se considerabil costurile de intretinere a acestuia.

Specificatiile blenderului Vitamix Barboss Advance:

- putere 2 HP;
- viteza 1.500 - 22.500 RMP;
- prezinta un termen de garantie de pana la 3 ani;
- culoarea de baza a dispozitivului: rosu;
- prezinta un sistem automat de oprire a programului selectat initial;
- prezinta 6 programe diferite, cu 3 stadiii de ridicare si in mod optional se pot prepara bauturi cu ajutorul blenderului;
- capacitate : 0.9 L - container si lama Advance sau 1.4 L - container si lama Ice.

Blenderul Vitamix Barboss Advance este un produs ce se remarca in randul dispozitivelor profesionale Vitamix, acesta fiind destinat prepararii bauturilor diverse, pana si cele pe baza de gheata. Acesta este prevazut cu o lama dintr-un material dur - inox, ajutand astfel la pastrarea intacta a acesteia pe o perioada indelungata de timp, contribuind astfel la minimizarea costurilor cu intretinerea acestuia.

In numai 3 secunde, blenderul Vitamix Barboss Advance zdrobeste gheata, acesta reusind sa creeze intr-un timp foarte scurt bautura dumneavoastra preferata.

Vitamix Barboss Advance este un dispozitiv creat sa poata fi integrat in locatiile cu un volum mare de persoane, fiind astfel proiectat cu 6 tipuri de programe ce sunt foarte simple de utilizat. Astfel, fiecare din cele 6 programe ajuta la selectarea unei viteze corespunzatoare si a setarii unui timp optim pentru a preveni aglomerarea comenzilor.
Spune-ti parerea despre BLENDER VITAMIX BARBOSS ADVANCE, adauga comentariu, contribuie la forum cu opinia ta


Nume (ex. Maria P. sau Pseudonim):


Mesaj (minim 20 de caractere):
Telefon (nu va fi publicat):


Mail (nu va fi publicat):


Nota (acorda o nota produsului):
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles