contact bioo.ro
mobile cauta
meniu mobil
logo bioo
cos cumparaturi meniu sticky cos cumparaturi meniu sticky
cauta


BLENDER VITAMIX PORTION BLENDING SYSTEM ADVANCE


Trimite link prin:    trimite prin sms SMS     trimite prin whatsapp WhatsApp

BLENDER VITAMIX PORTION BLENDING SYSTEM ADVANCE

Brand: Vitamix


Reducere 0%   
Adauga in cos
7996 Lei 6790 Lei
TRANSPORT GRATUIT
Pret: 7996 Lei
Pret: 6790 Lei (TVA inclus)
TRANSPORT GRATUIT
7996 Lei   6790 Lei
(TVA inclus)
0% Reducere
TRANSPORT GRATUIT
cos cumparaturi Adauga in cos

Cu o multitudine de caracteristici noi care il ajuta sa se deosebeasca de predescesorul sau, noul blender Vitamix Portion Blending System Advance este proiectat sa fie ultimul dispozitiv pentru amestecare de care veti avea nevoie vreodata. Blenderul Vitamix Advance include un recipient Advance foarte popular, cu un canal usor de curatat, un salt mare intre recipientul XP patrat care picura in timpul turnarii. Capacul acestui dispozitiv este modernizat si este mult mai durabil si usor de utilizat. In cazul in care restaurantul dumneavoastra vinde o bautura una dupa cealalta, atunci blenderul Vitamix Portion Blending System Advance este dispozitivul ce va fi de un real folos si ajutor. 

Blenderul Vitamix poate contribui la amestecarea ghetii, fiind prevazut cu un recipient pentru gheata deasupra blenderului, si este capacil sa distribuie cantitatea potrivita din aceasta pentru bauturile dumneavoastra direct in recipientul destinat pentru amestecare.

Blenderul Vitamix PBS Advance este prevazut cu sase butoane programabile pentru bauturi ce va permite personalizarea acestora, inclusiv aveti posibilitatea de a efectua pana la 4 bauturi simultan. 

Incepeti sa serviti clientii mai repede decat oricand si sa le oferiti bautura perfecta pentru fiecare dintre acestia. Blenderul vitamix PBS Advance esre certificat NSF si prezinta certificatul UL pentru siguranta alimentara si electrica.

Specificatii Vitamix Portion Blending System Advance:

- putere motor 2HP;
- viteza: 1.500 pana la 22.500 RPM;
- capacitate 1.4 L vas high-impact realizat din policarbonat prevazut cu un capac ce se inchide etans; 1.9 L - capacitate vasul destinat pentru gheata.
- lama XP;
- prezinta 93 de viteze, 6 programe pentru amestecarea ingredientelor si 2 viteze tip impus;
- garantie produs: 3 ani.

Sistemul de amestecare cu care este prevazut blenderul Vitamix Portion Blending System Advance vine acum cu noul vas Advance, cea mai recenta inovatie pentru cele mai avansate blendere comerciale. Acesta a avansat de la recipientul cu forma patratoasa pana la cel ce prezinta acum o forma triunghiulara mai eficienta, ce scade timpul de amestecare. economisind astfel uzura si ruperea lamelor. In plus, Vitamic a regandit recipientul cu adaugarea unui nou buton de evacuare a picaturii si un capac de inchidere pentru patrundere.

Magazinele si restaurantele ocupate necesita echipament serios, iar sistemul de amestecare cu care este prevazut blenderul Vitamix PBS Advance va satisface acest aspect din plin. Blenderul Vitamix este echipat cu un motor ce prezinta o putere de 2 HP, putand astfel sa zdrobeasca o cantitate mare de gheata. 

De asemenea, blenderul Vitamix este capabil sa alimenteze in mod automat cu cantitatea de gheata necesara pentru fiecare bautura pe cae dumneavoastra o preparati in recipientul pentru amestrecare. Va avertizeaza chiar daca utilizati ecranul LCD in situatia in care nivelul de gheata scade. Acesta poate crea pana la 4 bauturi in acelasi timp.

Sistemul de amestecare a portiilor Vitamix Advance este foarte simplu de utilizat. Chiar si masinile puternice trebuie sa fie usor de operat, iar blenderul PBS Advance nu dezamageste in acest sens. Acest sistem este complet programabil atat pentru viteze si timpi de amestecare, cat si pentru distribuirea ghetii. De asemenea, exista un buton special numai pentru amestecare sau unul doar pentru zdrobirea ghetii. Blenderul Vitamix Portion Blending System Advance va functiona la oricare dintre cele 93 de setari de viteza incorporate pentru a satisface toate nevoile personalizate pentru amestecarea ingredientelor dumneavoastra.

Vitamix Portion Blending System Advance este proiectat pentru a rezista utilizarii grele si depaseste prefromantele altor dispozitive de acest fel in timpul efectuarii unui test. In jurul motorului este prevazut un corp robust ABS din plastic ce rezista abuzului si este facil de curatat. PBS Advance este dispozitivul care pune siguranta alimentara pe primul loc, gratie recipientului cu care este prevazut dintr-un policarbonat XP, certificat NSF. Capacul de cauciuc greu va permite sa adaugati ingrediente in timp ce blenderul functioneaza. Acest blender dispune de tehnologia Smart Tehnology, cu protectie integrata impotriva supraincalzirii si un contor total de bauturi pentru totalurile zilnice, saptamanale, lunare sau anuale.

La fel ca toate blenderele oferite de Vitamix, acesta este proiectat pentru a dura o lunga perioada de timp.
Spune-ti parerea despre BLENDER VITAMIX PORTION BLENDING SYSTEM ADVANCE, adauga comentariu, contribuie la forum cu opinia ta


Nume (ex. Maria P. sau Pseudonim):


Mesaj (minim 20 de caractere):
Telefon (nu va fi publicat):


Mail (nu va fi publicat):


Nota (acorda o nota produsului):
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles