0
cos cumparaturi meniu sticky
meniu mobil

Cauta
contact rapid
Bioo.ro pe Facebook
Info Promotii
Stai la curent cu Promotiile bioo.ro

Adresa E-mail:


Politica de confidentialitateBio Organic Life este compania care administreaza site-ul www.bioo.ro. Datele conform carora este inregistrata compania sunt: Bio Organic Life, CUI: 33203230, inregistrata la Registul Comertului cu nr. J40/6207/2014, sediul social Bld Iuliu Maniu, Nr 7, Sect 6, Bucuresti.
Respectam confidentialitatea datelor tuturor clientilor site-ului www.bioo.ro, si ne angajam sa nu transmitem datele dumneavoastra personale catre terti, cu exceptia Producatorilor/Importatorilor care le folosesc exclusiv in scopul pentru care au fost introduse in formularul de comanda (efectuare comanda produse naturale, bio, raw, aparate sau dispozitive ) si pentru informari comerciale cu privire la ofertele acestora.
Noi, Bio Organic Life / www.bioo.ro NU incurajam SPAM-ul, nu vom furniza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti (persoane fizice sau juridice), nu comercializam si nu oferim/facem schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site.

www.bioo.ro este un magazin online care comercializeaza exclusiv produse naturiste, produse bio, produse raw, aparate si dispozitive, toate pentru mentinerea unei stari de bine a intregului organism. Toate produsele prezentate pe site sunt produse naturale, certificate national si international.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, Bio Organic Life are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. 
Scopul colectarii datelor este: 
- facturarea si livrarea catre adresa indicata de dumneavoastra a produselor comandate on-line de pe site-ul www.bioo.ro
- confirmarea comenzilor dumneavoastra; 
- reclama, marketing si publicitate, oferte speciale dedicate clientilor site-ului www.bioo.ro.
Nu sunteti obligat sa ne furnizati datele dumneavoastra, insa acestea sunt necesare confirmarii si livrarii comenzilor dumneavoastra. Refuzul dumneavoastra de a furniza informatiile solicitate de Producator/Importator determina imposibilitatea finalizarii comenzilor dumneavoastra.

Informatiile solicitate si inregistrate sunt destinate numai utilizarii de catre operator. Primirea informatiilor despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Producatori/Importatori prin intermediul site-ului www.bioo.ro poate fi optionala, daca nu doriti sa primiti aceste informatii.
Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor*. 
ObservaĊ£ie:
*aveti dreptul de a va opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce va privesc. Acest drept de opozitie poate fi exclus pentru anumite prelucrari prevazute de lege (de ex.: pentru efectiuarea serviciile financiare si fiscale, la solicitarea organelor statului - politie, justitie). Acest aspect nu poate fi considerat ca facand parte din procesul de prelucrare a datelor cu caracter personal.
*dumneavoastra aveti dreptul de a va opune, in mod gratuit si fara justificari, cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastra personale in scopuri de marketing direct.
Pentru exercitarea acestor drepturi, va rugam sa ne adresati o cerere scrisa, datata si semnata. Aceasta poate fi expediata prin Posta Romana sau Posta Rapida sau puteti sa o trimite-i pe adresa noastra de contact pentru a putea fi inaintata Producatorului/Importatorului.

Datele dumneavoastra nu vor fi furnizate unei terte parti exceptand Producatorul/Importatorul, care are nevoie de aceste informatii pentru facturare si statistici interne astfel incat sa raspunda mereu exigentelor dumneavoastra in materie de sanatate prin puterea plantelor. 

Datele dumneavoastra nu vor fi dezvaluite tertilor sau entitatilor statului, fara consimtamantul dumneavoastra, cu exceptia cazurilor prevazute de lege.
Bio Organic Life isi rezerva dreptul de a schimba/actualiza in orice moment continutul site-ului www.bioo.ro, precum si Politica de confidentialitate si Termenii si conditiile, fara nici un fel de notificare prealabila a utilizatorilor site-ului. De aceea, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune pentru a verifica termenii si conditiile pe care ati fost de acord sa le respectati.

Politica de confidentialitate prezentata se supune legislatiei romane. In caz de litigiu, vom incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei/sesizarii dumneavoastra, receptionata pe e-mail sau prin corespondenta. 
In cazul in care nu se poate ajunge la o intelegere in termenul precizat anterior, va fi considerata competenta instanta judecatoreasca din aceeasi structura administrativa cu sediul Bio Organic Life.

www.bioo.ro, ofera tuturor utilizatorilor site-ului posibilitatea de a ne trimite sugestii, intrebari sau comentarii. Orice informatii trimiteti prin intermediul formularului de contact, vor fi folosite tinand cont de dreptul dumneavoastra la confidentialitatea datelor.
Pentru informatii, sesizari sau reclamatii, va rugam sa ne contacati la adresa de contact sau telefonic la numerele de telefon afisate mai sus.
Va rugam sa accesati si sectiunea Termeni si conditii de utilizare care se aplica de asemenea accesului/vizitei dumneavoastra pe site-ul www.bioo.ro.