contact bioo.ro
mobile cauta
meniu mobil
logo bioo
cos cumparaturi meniu sticky cos cumparaturi meniu sticky
cauta

Hasmatuchi


Hasmatuchi
Trimite link prin:   trimite sms SMS   trimite whatsapp WhatsApp

Hasmatuchi este o planta intalnita si sub denumirea de patrunjel cret sau patrunjel frantuzesc si este apreciata atat pentru aroma sa deosebit de placuta, cat si pentru calitatile sale terapeutice. Astfel, dispune de un puternic efect diuretic, ce favorizeaza eliminarea toxinelor din organism. In frunzele plantei se afla uleiuri volatile, flavonoide, minerale, clorofila si vitamina C, iar semintele contin uleiuri grase si ulei eteric, alaturi de fitohormoni.

Beneficiile ce pot fi obtinute in urma utilizarii plantei hasmatuchi in scop terapeutic sunt numeroase, astfel incat stimuleaza secretiile gastrice si biliare, imbunatateste digestia si previne imbatranirea. Totodata, stimuleaza secretia laptelui matern si este recomandat pentru a ameliora retentiile urinare. Datorita calitatilor sale tonice, se poate utiliiza pentru a ameliora astenia de primavara, insa este indicat si pentru a stimula apetitul.

Totodata, hasmatuchi este adaugat in diferite creme si lotiuni, pentru a calma ochii iritati si pentru a curata si netezi tenul. Astfel, este apreciat si pentru calitatile sale de a favoriza procesul de vindecare si de reepitalizare a ranilor. In gastronomie se poate adauga in diferite preparate culinare, pentru aromatizarea acestora.





Hasmatuchi poate fi folosit ca adjuvant pentru: , Afte, Apetit scazut, Bronsita, Dermatita, Detoxifiere, Guta, Hemoroizi,

Spune-ti parerea despre Hasmatuchi, adauga comentariu, contribuie la forum cu opinia ta


Nume (ex. Maria P. sau Pseudonim):


Mesaj (minim 20 de caractere):
Telefon (nu va fi publicat):


Mail (nu va fi publicat):


Nota:




oncoforte
Hasmatuchi
Branduri cu produse ce contin Hasmatuchi
Bioo.ro pe Facebook
Info Promotii
Stai la curent cu Promotiile bioo.ro

Adresa E-mail:


Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles