contact bioo.ro
mobile cauta
meniu mobil
logo bioo
cos cumparaturi meniu sticky cos cumparaturi meniu sticky
cauta

Acid Gama Linoleic


Acid Gama Linoleic
Trimite link prin:   trimite sms SMS   trimite whatsapp WhatsApp

Acidul gama linoleic este un acid gras Omega 6, esential pentru organism, care poate fi asimilat prin alimentatie sau prin utilizarea suplimentelor nutritive. Numeroasele cercetari arata beneficiile terapeutice ale acidului gama linoleic asupra organismului. Aceasta ajuta la ameliorarea simptomelor asociate artritei reumatoide, precum sunt durerea si inflamarea.

Gratie calitatilor sale anti-alergenice, acidul gama linoleic este recomandat pentru a ameliora alergiile si a reduce inflamatia in cazul dermatitei atopice. Ajuta, de asemenea, la sustinerea sanatatii sistemului cardiovascular, datorita efectului de scadere a colesterolului LDL si de crestere a colesterolului HDL. Un alt efect important al acidului gama linoleic consta in cresterea producerii de limfocite, esentiale pentru o functionare optima a sistemului imunitar.

Acidul gama linoleic este esential pentru a sustine functionarea creierului si pentru a stimula cresterea parului, dar si pentru a regla metabolismul. Unele studii arata ca poate ameliora durerea cauzata de artrita, iar femeile pot utiliza acest acid pentru a ameliora simptomele asociate menopauzei si sindromului premenstrual.

Alte studii arata ca persoanele cu deficiente de acizi grasi, in special de acid gama linoleic si EPA (acid Omega 3), prezinta demineralizari osoase. Un studiu efectuat asupra 65 de femei cu osteoporoza, care au administrat suplimente cu acid gama linoleic si EPA, au prezentat un nivel mai mic demineralizari osoase in decursul a 3 trei ani, spre deosebire de cele care au luat suplimente placebo. Multe dintre femeile care au participat la acest studiu au prezentat o imbunatatire a densitatii osoase.


Recomandari produse care contin Acid Gama Linoleic, promotii si informatii


Equilibra
Top Prostata - Equilibra

                              63 Lei
Bionatura Plant
Evening Primrose Oil, Bionatura Plant

                              42 Lei
Febico
Apogen Children Granules pentru bebelusi 1-3 ani

                              97.99 Lei
Febico
Apogen Children Chewable pentru copii 3-12 ani

                              97.99 Lei

Acid Gama Linoleic poate fi folosit ca adjuvant pentru: Alergii, Anorexie nervoasa, Artrita reumatoida, Astm, Cancer, Diabet, Hipertensiune arteriala, Imunitate scazuta, Menopauza, Osteoporoza, Psoriazis, Sindrom premenstrual,

Spune-ti parerea despre Acid Gama Linoleic, adauga comentariu, contribuie la forum cu opinia ta


Nume (ex. Maria P. sau Pseudonim):


Mesaj (minim 20 de caractere):
Telefon (nu va fi publicat):


Mail (nu va fi publicat):


Nota:
oncoforte
Acid Gama Linoleic
Branduri cu produse ce contin Acid Gama Linoleic
Bioo.ro pe Facebook
Info Promotii
Stai la curent cu Promotiile bioo.ro

Adresa E-mail:


Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles