Palmier de cocos
Palmierul de cocos, supranumit "copacul vietii" in Filipine, este utilizat, printre altele, pentru a se obtine un zahar, ideal pentru a inlocui zaharul din trestie. Astfel, cel din palmier de cocos este
considerat o buna alternativa, datorita faptului ca se topeste treptat
la temperaturi mici si arde la temperaturi inalte. De asemenea, acest
zahar dispune de un indice glicemic scazut si poate fi consumat si de
catre persoanele cu diabet. In acelasi timp, zaharul obtinut din palmier
de cocos este o sursa bogata de minerale si vitamine B.
Zaharul
din palmier de cocos se poate utiliza ca indulcitor oriunde doriti, fie
pentru indulcirea cafelei sau a ceaiului, fie pentru a indulci
deserturile preferate.
Recomandari produse care contin Palmier de cocos, promotii si informatii
Palmier de cocos poate fi folosit ca adjuvant pentru:
Diabet,
Spune-ti parerea despre Palmier de cocos, adauga comentariu, contribuie la forum cu opinia ta