contact bioo.ro
mobile cauta
logo bioo
0
cos cumparaturi meniu sticky meniu mobil
cauta


Serra Max 60 capsule


Trimite link prin:    trimite prin sms SMS     trimite prin whatsapp WhatsApp

Serra Max 60 capsule

Brand: Dr.Bio

Cantitate neta: 60 capsule

Pret: 49 Lei (TVA inclus)

compara 0


Verifica data livrare: apasa aici

Produsul contine urmatoarele ingrediente active:


Serra Max– 60,000 IU Serrapeptase - 60 capsule

Serra Max, marca Dr. BIO, este un produs nou intrat pe piață, menit să optimizeze funcționarea organismului.

Serra Max are un conținut de 25mg de Serrapeptază pe capsulă, cu rol în sprijinirea sistemului imunitar și care s-a dovedit a fi eficient în tratarea durerilor și inflamațiilor. Serrapeptaza este o enzimă care dizolvă cheagurile de sânge și chisturile din sistemul circulator, curăță arterele și previne accidentele cardiovasculare și cerebrale.
Serra Max este un supliment alimentar sub formă de capsule, mai precis capsule DRcaps, pe bază de plante, ceea ce constituie un avantaj față de celelalte produse de pe piață. Aceste tipuri de capsule sunt certificate ca fiind vegane, vegetariene, fără miros sau gust, ușor de înghițit, menite să satisfacă cerințele consumatorilor. Capsulele DR caps au rolul de a proteja substanțele active conținute, evitând degradarea acestora în momentul în care ajung în stomac.
Pentru organism, Serra Max devine un antiinflamator, antidematos, anticistic, anti-traumatic, dar nu în ultimul rând, anticancer. Timp de 30 de ani, Serrapeptaza a fost folosită cu succes în Europa și Asia pentru a elimina infecțiile sinusurilor, precum și inflamațiile care cauzează dureri de spate, dureri artritice.
Studiile recente au dovedit eficiența Serrapeptazei în reducerea durerii sânilor datorită proprietății fibrinolitice și proteolitice. Serrapeptaza este utilizat pe scară largă în Europa ca supliment pentru leziuni traumatice (cum ar fi entorse și rupturi de ligamente) asociate cu intervențiile post-chirurgicale.
Pentru ce se recomandă Serrapeptaza?
Datorită caracteristicilor sale, Serrapeptaza se recomandă în cazuri de: sinuzită, laringită, osteoartrită, artrită reumatoidă, osteoporoză, fibromialgie, sindromul de tunel carpian, migrene, traume post-operatorii, colită ulcerativă, diabet, chisturi, dureri de spate, boala Crohn, afecțiuni ale inimii (accidente cardiovasculare), infecții ale urechii, tromboflebită, astm, scleroză multiplă, prostată, probleme digestive, recuperare post-operatorie, sistem imunitar slăbit.
Doza recomandată de Serra Max este de 1-2 capsule pe zi (seara înainte de culcare, sau la sfatul medicului).
Nu se recomandă administrarea acestui supliment alimentar, în timpul sarcinii și alăptării sau la copii cu vârste sub 12 ani.
 
Atenționări: 
A nu se lăsa la îndemâna copiilor. 
A nu se depăși doza zilnică recomandată! 
Nu se recomandă administrarea acestui supliment alimentar, în timpul sarcinii și alăptării sau la copii cu vârste sub 12 ani. 
Condiții de păstrare :  
A se păstra în loc răcoros, ferit de lumină, umiditate și căldură excesivă. 

Produs avizat de către Ministerul Sănătății cu nr. AC 1536/ 2014.


DZR (doza zilnica recomandata)


Doza profilactica: 1 cps. / zi

Doza terapeutica: 2 cps. / zi

Compozitie Serra Max 60 capsule


Serrapeptaza Serra Max 60 capsule contine 25 mg Serrapeptaza cu urmatoarele beneficii pentru organism:
Serrapeptaza este o enzima proteolitica, extrasa din intestinul viermelui de matase, care se remarca prin puternice proprietati inflamatorii. Cercetari recente arata capacitatea acestei enzime de a... detalii Serrapeptaza
Spune-ti parerea despre Serra Max 60 capsule, adauga comentariu, contribuie la forum cu opinia ta


Nume (ex. Maria P. sau Pseudonim):


Mesaj (minim 20 de caractere):
Telefon (nu va fi publicat):


Mail (nu va fi publicat):


Nota (acorda o nota produsului):
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles