0
cos cumparaturi meniu sticky
meniu mobil

Cauta
contact rapid


Alga Calcaroasa


Trimite link prin:    SMS     WhatsApp

Alga Calcaroasa

Brand: Royal Nutrition

Cantitate neta: 180 capsule

Pret: 130 Lei
(TVA inclus)


Suplimentul nutritiv Alga Calcaroasa de la Royal Nutrition este recomandat pentru a stimula imunitatea organismului si a favoriza regenerarea acestuia. Datorita continutului variat de minerale si a calitatilor sale antioxidante si vitalizante, este un produs eficient in sustinerea si imbunatatirea starii de sanatatate a organismului.

Beneficiile terapeutice ale administrarii produsului Alga Calcaroasa de la Royal Nutrition includ reducerea oboselii si a extenuarii, o buna coagulare a sangelui si o functionare corecta a enzimelor, cat si mentinerea sanatatii sistemului osos si a dintilor.

In plus, datorita continutului de fier, contribuie la sinteza normala a hemoglobinei si la o functionare corecta a sistemului imunitar. Afectiunile care pot fi prevenite sau ameliorate prin administrarea produsului Alga Calcaroasa de la Royal Nutrition includ osteoporoza, fracturile, infectiile gingivale si cariile, alaturi de afectiunile coronariene, oboseala, anxietatea, dificultatile de concentrare sau sindromul premenstrual.

Mod de administrare:

Se administreaza 3-4 capsule pe zi.

DZR (doza zilnica recomandata)


Doza profilactica: 60 zile (3 cps. / zi)

Doza terapeutica: 45 zile (4 cps. / zi)

Compozitie Alga Calcaroasa


Alga calcaroasa Alga Calcaroasa contine Alga calcaroasa cu urmatoarele beneficii pentru organism:
Algele calcaroase sunt intalnite in marile reci si sunt alge de o culoare roz - rosie - grena, ce se remarca prin cantitatea impresionanta de calciu si de magneziu pe care o contin. In opinia... detalii Alga calcaroasaSpune-ti parerea despre Alga Calcaroasa, adauga comentariu, contribuie la forum cu opinia ta

Pentru a adauga comentarii trebuie sa fiti autentificat. Daca nu aveti cont va puteti face unul aici.