contact bioo.ro
mobile cauta
meniu mobil
logo bioo
cos cumparaturi meniu sticky cos cumparaturi meniu sticky
cauta
Alcos Bioprod

Alcos Bioprod


Produse Alcos Bioprod la Pret Redus


Alcos Bioprod s-a nascut din dorinta de a utiliza inovatia si cele mai recente descoperiri medicale pntru a imbunatati sanatatea si starea de bine a oamenilor. Echipa Alcos Bioprod si-a dedicat activitatea cercetarii, avand misiunea de a aduce aproape de dumneavoastra cele mai bune produse naturale eco.

Alcos Bioprod va ofera produsele sale la cel mai bun pret garantat!

Alcos Bioprod
- 17 %
reducere
Alcos Bioprod
Brainbooster 2000 mg, Alcos Bioprod
1698740870-brainbooster 2.jpg

         478 Lei      398 Lei
- 16 %
reducere
Alcos Bioprod
Light Hempoil 1000 mg, Alcos Bioprod
1698740920-light hempoil.jpg

         225 Lei      188 Lei
Alcos Bioprod
Medium Hemp Oil 2000 mg, Alcos Bioprod
1698740968-medium-hemp-oil.jpg

         298 Lei      248 Lei
Alcos Bioprod
Neurofix 3000 mg, Alcos Bioprod
1698741019-neurofix.jpg

         598 Lei      498 Lei
Alcos Bioprod
Strong Hemp Oil 3000 mg, Alcos Bioprod
1698741305-strong.jpg

         478 Lei      398 Lei


Cu devotamentul lor pentru sanatate si convingerea ferma in beneficiile plantelor, echipa Alcos Bioprod a investigat potentialul terapeutic al plantelor precum canepa, extractele din canepa, plantele medicinale, coacazul si produsele apicole. Au achizitionat o ferma abandonata in satul Siriu din judetul Constanta si au transformat-o intr-o ferma ecologica pe o suprafata de 35 de hectare.

Echipa lor de specialisti in farmacologie, chimie alimentara si cosmetologie s-a dedicat cercetarii si dezvoltarii pentru a obtine culturi de inalta calitate de canepa, plante medicinale, coacaz si nuci. Prin utilizarea tehnologiilor inovatoare, au reusit sa extraga uleiuri full extract si uleiuri esentiale ozonate, bogate in cannabinoizi, terpene, flavonoide si antioxidanti benefici. Aceste ingrediente, combinate cu produsele apicole precum mierea, polenul, propolisul, laptisorul de matca si altele, au dus la crearea unor produse de inalta calitate, cu beneficii variate pentru sanatate.

Misiunea Alcos Bioprod este de a oferi oamenilor oportunitati de imbunatatire a sanatatii si starii generale de bine prin produse organice, eficiente si fara efecte secundare. Cu solutii terapeutice inovatoare, brandul cauta sa ofere alternative naturale si sa completeze tratamentele traditionale.

La Alcos Bioprod, veti gasi o gama diversa de produse premium, inclusiv ulei de canepa bio, obtinut din propriile lor culturi si extras intr-un laborator certificat pentru calitate. Echipa lor ofera, de asemenea, servicii de consultanta specializata gratuite pentru a va ajuta sa alegeti produsul potrivit nevoilor dumneavoastra.

Fie ca sunteti la inceputul explorarii beneficiilor produselor naturiste sau aveti deja experienta in acest domeniu, Alcos Bioprod va pune la dispozitie produse de cea mai inalta calitate, adaptate nevoilor dumneavoastra. In plus, beneficiati de consultanta specializata gratuita. Prin alegerea produselor lor, aveti oportunitatea de a va imbunatati starea de sanatate in mod natural si eficient.


Alcos Bioprod
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles