contact bioo.ro
mobile cauta
meniu mobil
logo bioo
cos cumparaturi meniu sticky cos cumparaturi meniu sticky
cauta
produs raw produs eco produs bio


Masline Negre Botija cu samburi Raw Bio


Trimite link prin:    trimite prin sms SMS     trimite prin whatsapp WhatsApp

Masline Negre Botija cu samburi Raw Bio

Brand: Lifefood

Cantitate neta: 150 g

Adauga in cos
21.95 Lei
Pret: 21.95 Lei (TVA inclus)
  21.95 Lei
(TVA inclus)
cos cumparaturi Adauga in cos

Maslinele Negre Botija cu samburi Raw Bio sunt crude si raw, motiv pentru care sunt ideale pentru persoanele care urmeaza o dieta raw, fiind masline cu un gust deosebit. Specia Botija este considerata cu adevarat speciala, datorita faptului ca se bucura de un gust unic, fiind o specie veche de masline, originara din Peru, ce nu a fost modificata sau hibridizata.
Remarcandu-se printre masline precum o specie superioara, Masline Negre Botija cu samburi Raw Bio sunt culese manual, sunt uscate si fermentate, insa fara sa fie pasteurizate. Samburii acestor masline se pot sparge pentru a li se consuma miezul, fiind indicat sa se consume 4-5 samburi pe zi.
Ingredientele produsului Masline Negre Botija cu samburi Raw Bio  sunt urmatoarele: sare de mare, ulei de masline si masline selectionate Botija cu samburi.


Compozitie Masline Negre Botija cu samburi Raw Bio


Masline negre Botija Masline Negre Botija cu samburi Raw Bio contine Masline negre Botija cu urmatoarele beneficii pentru organism:
Maslinele negre Botija sunt o specie foarte veche de masline, nemodificata si nehibridizata, motiv pentru care sunt considerate superioare maslinelor obisnuite. Astfel, acestea se pot asemana cu... detalii Masline negre Botija

Ulei de masline extravirgin Masline Negre Botija cu samburi Raw Bio contine Ulei de masline extravirgin cu urmatoarele beneficii pentru organism:
Actioneaza ca antibiotic natural; Important pentru circulatie si pentru scaderea tensiunii arteriale; detalii Ulei de masline extravirgin

Sare de mare Masline Negre Botija cu samburi Raw Bio contine Sare de mare cu urmatoarele beneficii pentru organism:
Sarea de mare este apreciata pentru proprietatile sale terapeutice de secole si era folosita in antichitate ca remediu pentru tratarea leziunilor de care sufereau pescarii. Aceasta este bogata din... detalii Sare de mare
Spune-ti parerea despre Masline Negre Botija cu samburi Raw Bio , adauga comentariu, contribuie la forum cu opinia ta
Nota (acorda o nota produsului):
Lifefood
TRANSPORT GRATUIT
la orice comanda Bio Holistic de minim 250 lei
Retete cu Masline Negre Botija cu samburi Raw Bio
Cele mai vandute produse
Lifefood
Alte produse din depozitul Bio Holistic
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles